Sport

Suporteri Fotbal Adevarat @ Iasi, 26 mai

legendele fotbal adevaratIn urma unui concurs care a tinut cu sufletul la gura suporteri din intreaga tara, s-a decis echipa celor 16 care vor juca impotriva Legendelor Fotbalului Adevarat in meciul demonstrativ dinaintea finalei Cupei Romaniei Timisoreana din 26 Mai de Ia Iasi.
Cei 16 vor intra maine intr-un program de pregatire in cantonamentul de la Mogosoaia, pregatire supervizata de Mircea Radulescu, directorul Scolii Federale de Antrenori. Se vor antrena ca o echipa de profesionisti, vor avea atat antrenamente fizice, cat si sedinte tactice, vor avea la dispozitie antrenori si preparatori fizici.
Printre cei 16 se afla studenti, muncitori, economisti… oameni cu varste diferite, de la 19 la 43 de ani, diferiti, dar cu o iubire comuna: Fotbalul Adevarat.
Unul dintre ei a intrat in cei 16 dupa ce si-a facut campanie in presa locala din Cluj, altul a fost coleg la juniori cu Cristi Tanase, un altul este fratele mai mic al lui Marcel Lica (fostul jucator si mare arbitru), un stelist si un dinamovist din acelasi oras au devenit prieteni… Daca aveti intrebari suplimentare despre cei 16, daca vreti sa aflati mai multe informatii despre ei si despre pregatirea lor, va rog sa ma contactati.
Plecarea catre Iasi a Legendelor Fotbalului Adevarat si a celor 16 suporteri va avea loc duminica ora 13:00, din cantonamentul de la Mogosoaia.

legendele

Reprezentanţii suporterilor pentru meciul cu
Legendele Fotbalului Adevărat intră mâine în cantonament!

Bucureşti, 18 mai: Legendele Fotbalului Adevărat îşi cunosc adversarii pe care îi vor întâlni în meciul din deschiderea finalei Cupei României Timişoreana. 16 suporteri (14 jucători de câmp şi doi portari) vor simţi plăcerea Fotbalului Adevărat la Iaşi pe 26 mai. Ei au fost aleşi de vizitatorii site-ului www.FotbalAdevarat.ro şi de Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de Antrenori. Începând de mâine, el se va ocupa de pregătirea lor în cantonamentul de la Mogoşoaia.
Lung, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Ungureanu, Augustin, Stoica, Beldeanu, Cârţu, Orac, Cămătaru. 11 Legende care au acceptat propunerea Timişoreana de a vorbi despre pasiune, dedicare şi fairplay, valorile pe care se construieşte campania Fotbal Adevărat. Împreună formează echipa care a lansat suporterilor provocarea de a juca un meci demonstrativ la Iaşi, pe 26 mai, înaintea finalei Cupei României Timişoreana. Iar fanii s-au întrecut pentru şansa de a fi pe teren în faţa foştilor mari jucători. 113 utilizatori din toată ţara s-au înscris cu cel puţin un film pe www.FotbalAdevarat.ro pentru a arăta că merită să joace în meciul cu Legendele, dar norocoşii au fost doar 16: Mihnea Michiu, Adrian Maltezeanu, Daniel Muscă, Gicu Simion, Adrian Donca, Marian Dobre, Mihai Culcea, Octavian Cazacu, George Lică, Alexandru Bexa, Samuel Păcurar, Gabriel Teleţin, Mircea Chirvase, Tudor Truşcă (jucători de câmp), Sebastian Amariei şi Cristi Badea (portari). De la Satu Mare până la Contanţa şi de la Iaşi până la Piteşti, toată ţara este reprezentată în echipa suporterilor în care craiovenii sunt cei mai mulţi, patru. Studenţi, economişti şi patroni. De 19, de 30 sau de 43 de ani, toţi iubesc fotbalul şi se gândesc doar la meciul de la Iaşi.
“Când am primit mailul în care mi se confirma ca am fost ales printre cei şaisprezece, nu-mi venea să-l deschid. Am stat şi m-am uitat zece minute la el fără să fac nimic. Apoi am îndrăznit şi am trăit cea mai mare bucurie din viaţa mea”, a declarat Sebastian Amariei, unul dintre cei doi portari.
„Toţi cei aleşi par jucători talentaţi şi cu multă determinare. Cred că pasiunea pentru fotbal ne-au demonstrat-o deja prin tot ce au făcut pentru a ajunge aici. Va urma o perioadă unică pentru ei, în care se vor simţi cu adevărat fotbalişti. Sper ca împreună cu Legendele să demonstreze la Iaşi plăcerea Fotbalului Adevărat”, a declarat Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de Antrenori, cel care se va ocupa de pregătirea echipei suporterilor.
Povestea celor 16 continuă cu o săptămână de vis pentru orice suporter. Mâine vor intra într-un stagiu de pregătire în cadrul bazei sportive de la Mogoşoaia, iar pe 23 mai vor pleca spre Iaşi. Ei pot fi urmăriţi şi încurajaţi pe parcursul întregii pregătiri pe www.FotbalAdevărat.ro. Pe 26 vor juca în faţa unor tribune pline meciul vieţii.
Campania Fotbal Adevărat este dezvoltată de Timişoreana, sponsorul principal al Cupei României, împreună cu agenţiile GMP (creaţie), Webstyler (creaţie si dezvoltare online), United Media (media) şi 2activePR (consultanţă şi PR).

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top