Fashion

Brandul italian Dimensione Danza vine in Romania

In ultimii ani, in Romania, au venit foarte multe branduri de imbracaminte, iar in Iasi odata cu deschiderea Palas-ului s-au anuntat pe piata ieseana nume consacrate din domeniul vestimentar precum Hugo Boss, H&M, Tommy Hilfiger, OODJI, C&A, New Yorker si multi altii.
In tara noastra, primul magazin al brandului italian destinat femeilor se va deschide in luna septembrie a acestui an, urmand conceptul folosit pentru toate magazinele din lume, urmand ca in anul 2012 reteaua de magazine Dimensione Danza sa se extinda in alte mari orase din tara precum Iasi, Cluj, Timisoara.

Brandul italian de imbracaminte Dimensione Danza, a aparut din 1983 din imbinarea balerinei Nadia Necchi si al sotului ei Enrico Baroni, specialist in moda, acesta ofera imbracaminte ce se inspira din lumea muzicii si a dansului, dar si a stilului de strada american.

In lume exista aproximativ 1.000 de magazine Dimensione Danza, atat in Italia cat si in tari precum Rusia, Taiwan, Japonia, Emiratele Arabe Unite, Franta si Anglia.

Produsele de SINV, adica ce au acelasi producator a liniilor de pe See by Chloe, MCQ Alexander McQueen si Love Meschino, contin patru colectii adresate sexului frumos: City, 1 mile From Home, Active si Weekend, acestea fiind inspirate din viata cotidiana, fie ea linistita sau agitata, oferind femeilor libertatea in miscare indiferent de situatie.

Tinutele Dimensione Danza activeaza sub sloganul ” With determination, beat and passion live every day to the full and discover your dimension!“, iar colectia toamna – iarna 2011 se evidentiaza prin cromatica, confort, eleganta, rafinament si detalii sofisticare oferind un look modern bine intiparit.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top