Fashion

Versace 4 H&M prezentarea de la New York!

Versace 4 H&M prezentarea de la New York!Aseara, 9 noiembrie 2011, in New York a avut loc prezentarea – Versace for H&M.
Blake Lively, Chace Crawford, Jessica Alba si Jennifer Hudson sunt cateva dintre numele cu rezonanta care au participat la lansarea oficiala a noii colectii.
Romania noastra a fost reprezentata la marele eveniment de Roxana Voloseniuc redactor sef al revistei Elle Romania si Loredana Groza.
Colectia Versace for H&M se va lansa in magazinele selctate din intreaga lume, inclusiv in Romania, pe data de 17 noiembrie.

Sa speram ca pana in aprilie 2012, cand se deschide H&M la Iasi, sa mai apucam sa vedem in magazine aceasta colectie.

A fost o seara perfecta, foarte speciala si plina de glamour. Ma bucur că am celebrat lansarea colaborarii cu H&M la New York, locul potrivit pentru aceasta colectie iconica. Acum, abia astept sa ajunga colectia in magazinele din toată lumea.” a declarat Loredana Groza.

Sunt un mare fan Versace. Sunt de asemenea un mare fan H&M. A avea Versace la H&M este cel mai bun lucru.”, spune Blake Lively, cunoscuta sub numele de Serena Van Der Woodsen din celebrul serial Gossip Girl.

Noua colectie “Versace for H&M” este foarte chic, urbana si foarte colorata, acum Versace poate fi accesibil pentru toti la preturi cum nimeni nu ar fi visat. Se asteapta ca aceasta colaborare dintre Versace si H&M sa aiba un succes mai mare decat cea facuta cu Lanvin for H&M.

Pentru a prezenta linia vestimentara au urcat pe scena Abbey Lee Kershaw, Daphne Groeneveld, Natasha Poly sau Lindsay Wixson, acestea, pe langa piesele din colectie au purtat si unele obiecte vestimentare create special pentru acest eveniment maret. Dupa prezentarea de moda a urmat un concert sustinut de Prince si Nicki Minaj, dar si un afterparty in stilul caracteristic Versace.

Galerie Foto Versace 4 H&M prezentarea de la New York!

H & M Hennes & Mauritz AB, retailer-ul internaţional de modă recunoscut pentru hainele în tendinţe, la preţuri accesibile, va deschide primele două magazine în România. Acestea se află în două dintre cele mai cunoscute şi mai frecventate centre comerciale din Bucureşti – AFI Palace Cotroceni şi Unirea Shopping Center. Moda de calitate la cel mai bun preţ, pe care H&M o oferă în magazinele sale din toată lumea, va fi de acum disponibilă şi pasionaţilor de fashion din România.

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: bagamare.ro

  2. Pingback: "Every women has a star!" by Dolce & Gabbana | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top