Stiri

Ce poti pati daca parchezi pe pista de biciclisti

Ce poti pati daca parchezi pe pista de biciclistiIn lumea asta toata se intampla tot felul de lucruri, unele mai ciudate altele mai normale, iar altele de luat ca exemplu. Primarul orasului lituanian Vilnius, Arturos Zuokas era foarte suparat pe faptul ca posesorii masinilor de lux nu tin cont de pista pentru biciclete si ca acestia o tin ocupata parcand pe ele.
Ca toti sa respecte legea trebuia ca cineva sa fie dat ca exemplu si din acest motiv Arturos Zuokas s-a urcat la bordul unui transportor blindat si a spulberat ceea ce era oprit pe pista de biciclete, victima a fost un automobil Mercedes.

“M-am saturat de soferii care isi parchează masinile de lux pe pistele destinate biciclistilor sau pe trecerea de pietoni. Tancul este un instrument util pentru a rezolva problema parcarii neregulamentare, pentru ca amenzile nu sunt suficiente. Am vrut sa arat că dacă ai o masina scumpa si multi bani, asta nu inseamna ca poti parca oriunde”, a declarat primarul orasului lituanian Vilnius, Arturos Zuokas.

Sunt curios daca s-ar putea lua astfel de masuri si in Iasi, ca domnul primar Nichita sa se urce pe tanc si sa zdrobeasca toate masinile parcate pe trotuare si pe trecerile de pietoni, mai ales cele parcate in zonele cele mai de fite din orasul pe care-l reprezinta.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top