Concursuri

Concurs: “Sunt copilot de campion !”

Raliul Iasului 2011 Update 21 septembrie 2011: Castigatorii concursului “Sunt copilot de campion !” au fost contactati prin email.
Pilotii de raliu Titi Aur, Bogdan Marisca, Dan Girtofan , George Grigorescu si Dan Tatoiu, te invita langa ei in masina de curse la sesiunea de teste (shakedown) pentru “Raliul Iasului – Dunlop” care se va desfasura pe macadamul fostei probe speciale POIENI din editiile precedente ale raliului, in ziua de joi 22 septembrie 2011,intre orele 11:00 – 17:00.Intilnirea cistigatorilor raliului cu pilotii va avea loc in acelasi interval orar in parcarea Motelului Bucium,unde va avea loc pregatirea si imbarcarea in masinile de concurs.

Inscrie-te la concurs pe www.iasi4u.ro , si poti fi printre cei 10 copiloti ai celor mai buni piloti de raliuri ,sau sa castigi unul din cele 30 de tricouri DUNLOP personalizate cu semnatura lor si una din cele 30 de sepci “Mc. Laren-Mercedes” oferite de Johnie Walker.

Lista castigatorilor (de pe toate cele 3 site-uri care au organizat concursul):
1 Mazilu Ionel Marius
2 Dobos Alex
3 Henea Nicolae
4 Rohnean Adrian Ionel
5 Menegon Cristian Dumitru
6 Magirescu Alexandru
7 Breahnă Tachi Sorin
8 Mihalache Constantin
9 Herghelegiu Paul
10 Berescu Anca
11 Gheorghe Irina
12 Apostu Simion Sorina
13 Diaconu Iulian
14 Marcu Adelina Alexandra
15 Chiru Sorana
16 Bilei Loredana
17 Moldoveanu Florian
18 Vrinceanu Dragos Dumitru
19 Lazar Lucian
20 Muntean Iulia
21 Ungureanu Calina
22 Rusu Lidia Mariana
23 Manolache Toni
24 Hancu Mihaela
25 Leanca Tiberiu Ionut
26 Cozianu Cotan
27 Gavriluta Ioana
28 Roman Diana
29 Orasanu Emil
30 Ivan ovidiu

Castigatori SHAKEDOWN (de pe toate cele 3 site-uri care au organizat concursul)
1 Dobos Alex
2 Herghelegiu Paul
3 Berescu Anca
4 Gheorghe Irina
5 Marcu Adelina Alexandra
6 Ungureanu Calina
7 Gavriluta Ioana
8 Roman Diana
9 Orasanu Emil
10 Ivan ovidiu

Ce trebuie sa faci?
Descarca formularul de inscriere la concurs online de aici, completeaza-l, trimite-l la adresa de email concursraliuliasului@yahoo.com si esti inscris automat atat in tragerea la sorti pentru tricouri si sepci, cat si in cursa pentru ocuparea unuia din cele 5 locuri la shakedown. Cei 5 castigatori ai curselor alaturi de pilotii mentionati mai sus vor fi selectati din lista finala a participantilor de la acest concurs de pe iasi4u.ro si de pe alte 2 site-uri similare.
Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul emailului sau al numarului de telefon cu care s-au inscris la concurs.
Despre shakedown (sesiunea de teste)
Shakedown-ul (sesiunea de teste) este o proba integranta a unui raliu, in conformitate cu reglementarile Federatiei Internationale a Automobilism si Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Astfel, inainte de o etapa de raliu, organizatorul este obligat sa puna la dispozitia concurentilor un traseu similar cu cel pe care se va desfasura raliul, in lungime de cativa kilometri, pentru ca echipajele, impreuna cu mecanicii, sa faca ultimele reglaje inainte de cursa. Sesiunea de teste are o durata de 6 ore, masinile fiind grupate in doua categorii: tractiune integrala si doua roti motrice. Fiecare concurent are dreptul sa efectueze treceri nelimitate pe respectivul traseu si, dupa fiecare trecere, se opreste la echipa de mecanici, pentru reglaje.
In timpul shakedown-ului, pilotul poate avea in dreapta, in ipostaza de copilot, un mecanic, un sponsor sau un invitat.

Concurs “Sunt copilot de campion”
REGULAMENT
1. ORGANIZATORUL
Organizatorul Raliului Iasului – DUNLOP initiaza acest concurs pe site-ul www.iasi4u.ro. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”).
2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania.
Cistigatorii concursului , care nu sunt din Iasi si care au cistigat dreptul de a fi “copilot” in masina de raliu, vor trebui sa fie prezenti joi 22 septembrie 2011, intre orele 11:00 – 17:00 in parcarea Motelului Bucium.
3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 12 septembrie 2011 si se va incheia la data de 19 septembrie 2011. Inscrierile se vor opri la data de 19 septembrie, ora 23:30, iar castigatorii vor fi alesi de catre organizatori si anuntati pe mail, telefonic si pe site cel mai tarziu pe data de 20 septembrie 2011, dupa ora 21:00. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa 19 septembrie 2011, ora 23:30, nu va fi luat in considerare.
4. MECANISMUL CONCURSULUI
Inscrie-te la concurs pe site-ul www.iasi4u.ro
5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
5.1. Se face prin tragere la sorti de catre organizatorul concursului, astfel:
5.1.1 Extragerea I-a pentru desemnarea celor 30 de castigatori ce vor primi cate un tricou personalizat si o sapca “Mc.Laren – Mercedes”
5.1.2 Extragera a II-a: din cei 30 de castigatori, se vor trage la sorti cei
5 „copiloti”
5.2 Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul concursului, iar cei 5 „copiloti” vor fi anuntati telefonic sau prin email de catre organizator.
6. PREMII
6.1. 30 de tricouri DUNLOP personalizate, cu semnaturile celor cinci piloti nominalizati
6.2. 5 mari premii constand in dreptul de a fi, pentru o tura de shakedown, copilotul unuia dintre cei cinci piloti nominalizati.
7. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele de contact sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa organizatorului, acesta se obliga:
Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului.
Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale.
Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
8. DISPOZITII FINALE
Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.iasi4u.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe adresa Organizatorului, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.
Pe perioda sesiunii de teste, atunci cind se afla in masina pilotului desemnat,cistigatorii vor trebui sa poarte cagula sii casca de protectie puse la dispozitie de pilot.
9. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

[fblikebutton]

Facebook Comments

7 Comments

7 Comments

 1. cipoc

  September 12, 2011 at 4:08 pm

  hai ca m`am inscris:)
  doamne ajuta:)

 2. iasi4u

  September 12, 2011 at 8:44 pm

  Iti urez mult succes !

 3. Pingback: Raliul Iasului 2011 | Iasi 4u

 4. beby

  September 21, 2011 at 11:10 am

  si unde este lista cu cei care au castigat?????
   

 5. iasi4u

  September 21, 2011 at 2:11 pm

  Castigatorii concursului “Sunt copilot de campion!” au fost contactati prin email unde au toate detaliile pentru a intra in posesia premiilor.

 6. Cristi

  September 23, 2011 at 9:19 am

  Buna ziua. Punctul meu de vedere referitor la anuntarea castigatorilor:
  – ar fi trebuit afisati cel putin pe site-urile care au organizat si inscrierea in concurs !!! Altfel, se pot da nastere la tot felul de interpretari ! Da’ nu ne mai nira nimic in ziua de azi, in tara noastra !
  Numai bine !

 7. sorin

  September 28, 2011 at 9:06 am

  HELP!m-am inscris si am castigat dar nu am ajuns la eveniment.Cum pot intra in posesia premiului?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top