Stiri

Fundatia Serviiciilor Sociale Bethany a deschis scoala de vara pentru clasele I – IV

Fundatia Serviiciilor Sociale Bethany deschide pentru perioada 20 iunie – 9 septembrie 2011, scoala de vara pentru copiii din clasele I- IV.
Parintii care isi doresc ca pe perioada verii copii lor sa isi petreaca vacanta intr-un mod educativ si relaxant pot sa ii inscrie la Scoala de vara situata in Iasi Strada Varianta Uzinei, Nr. 1 (reper Kaufland Podul de Piatra).

Aici, specialisti in domeniul socio – psiho – pedagogie au pregatit 4 module: HEAD ( abilitati legate de gandire, judecata, decizie clara), modulul HEART ( abilitati legate de valori personale, stima de sine, loialitate), modul HAND (abilitati practice, manualitate), modulul HEALTH ( abilitati necesare pentru un stil de viata sanatos), module ce au rolul de a sintetiza informatiile intr-un mod foarte usor de inteles si de retinut.
Totodata la Scoala de vara deschisa de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany copiii au ocazia sa invete despre limbaj si comunicare, despre cunoasterea mediului, isi pot pune in valoare talentul in domeniul artelor plastice si pot sa se implice intr-o sumedenie de activitati practice.

Programul este conceput ca o combinatie echilibrata intre activitatile distractive specific vacantei si activitatile specific scolii.
Puteti opta pentru varianta de program scurt (4 ore/zi) si program lung ( 8 ore/zi) .
Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati telefonic la numerele 0232-278535, 0232-279856, 0722-456359, locurile fiind limitate la 20 de copii.

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany este o organizatie neguvernamentala cu 17 ani de experienta in furnizarea de servicii sociale si educationale adresate copilului si familiei. Echipa noastra este formata din specialisti in protectia copilului cu o experienta bogata in metode de invatare formale si non – formale. Programele adresate copiilor implementate in cursul anilor au vizat dezvoltarea abilitatilor de viata independenta, stimularea creativitatii, promovarea drepturilor copilului si imbunatatirea comunicarii parinte – copil – profesor.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top