Stiri

Club Queen’s se inchide pana in toamna

A venit vara iar distractiile din Capitala Moldovei iau directia spre petrecerile in aer liber. Clubul Skin Summer Lounge care este probabil cel mai impunator brand de clubing din Iasi, s-a mutat in zona de agrement Ciric, la fel si Sunrise, club detinut de catre acelasi patron de la Club Skye, la care se mai adauga si evenimentele in aer liber ce vor avea loc pe toata perioada verii.
Terasele sunt pline mai ales cele din zona Tudor Vladimirescu precum si Time Out, DejaVu, No.8 sau altele.

Din pacate sunt si locatii ce nu pot apela la terase, pentru ei aceasta perioada este una moarta, amintim de Club Queen’s. Gurile rele, sau zvonurile zic precum cotidianul Buna Ziua Iasi, ce invoca motive care nu sunt adevarate, patronii au ales sa inchida locatia datorita faptului ca majoritatea pleaca din Iasi, fie in concedii sau ca se intorc in orasele natale, dar nu din alte motive precum faliment precum s-a scris prin presa locala de scandal.

Pentru fanii Clubului Queen’s va spun ca locatia se inchide pana in toaman cand va reveni cu o amenajare usor modificata.
Acestea fiind spuse va uram o vara cat mai placuta si cat mai distractiva.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

6 Comments

6 Comments

  1. Iasi City

    June 4, 2011 at 1:06 am

    Garantam noi, Queens nu va fi niciodata in faliment. Doar ca vara…Copoul e plin de oameni in varsta si cam atat. Studentii pleaca acasa si nu mai atrage. Asta e tot.

  2. radu

    June 4, 2011 at 10:43 am

    hai sa fim seriosi ca nu scriau astea de la buna ziua iasi  ca sa inchis clubul daca nu era adevarat ,asta e un ziar serios nu se joaca cu informatii din astea pe bune acuma dar acuma sincer care e motivu chiar a dat faliment ca nu avea clienti sau ia executat banca  ca  nu au platit ratele la banca

  3. giani

    June 5, 2011 at 12:57 am

    Taranii din Vaslui,trebuie sa se intoarca la tata Porumboiu si sa fie pusi din nou la muls vaca!!!! Cand va veni momentul,acesti ‘patroni’ de carton,cu masini scumpe…fiecare second-hand cu peste 150 mii km pe bord, o vor lua in bot de la baietii din Iasi!!!

  4. Da ce ma noi nu avem cluburi in iasi sau ce trebuie sa vina niste marlaneti cu lanturi lde la vaca la gat de aur si cu sl. O7 s clase sa ne rada si sa ne scuipe in gura ca noi suntem prosti. Sa avem clubu nostru vin iesi si dau dume de genu ca au bagat nu

    June 6, 2011 at 12:09 am

    Da ce

  5. Bobi

    June 6, 2011 at 12:11 am

    Da ce ma noi nu avem cluburi in iasi sau ce trebuie sa vina niste marlaneti cu lanturi lde la vaca la gat de aur si cu sl. O7 s clase sa ne rada si sa ne scuipe in gura ca noi suntem prosti. Sa avem clubu nostru vin iesi si dau dume de genu ca au bagat nu stiu cate milioane de euro din  bani de la jocurile de noroc.  Pe cine credeti ca prostiti mai taranilor hai sictir la tine la VASLUI. Pisamas pe voi de tarani vii la mine in iasi. Sa te dai mare BAI MOTOC ia zi tu de unde ai tu bani cum ai inceput nu ducei fraiere fete la produs ia zi tu unde e politia sa te cerceteze putin vii tu de la vaslui sa tai tu plopi fara sot din bucium ca sati extinzi casa nu ai fost la nikita primaru sati dea terenu ala  fututeas in gura de vasluian vii tu sa faci ordine in iasi

  6. tanis

    June 6, 2011 at 12:52 am

    Asa ne trebuie…ca le dam nas si le facem consumatie unor pute-a oaie din satul Vaslui,unul cu fata de pederast si celalalt parca e fratele avortat al lui Boc, cu papuci ci talpa ridicata…si masini refuzate la nemti…mue Vasluiul…nu va mai duceti ieseni la clubul cu nume de homosexuali…chiar daca se redeschide in toamna…nu le faceti p.la mare..taranoilor mirositori si uleiosi,care sunt sagetile lui Porumboiu si a generalilor SRI !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top