Fashion

Grandi Firme Outlet din decembrie la Iasi

Grandi Firme Outlet din decembrie la IasiIn luna decembrie 2011, se deschide pe Calea Chisinaului nr. 23 A (in locul fostului Studio Velluto) Grandi Firme Outlet, cel mai mare outlet din Iasi ce se intinde pe o suprafata de 1300 mp.
Dupa deschiderea celui de-al treilea magazin din tara la Timisoara, Grandi Firme Outlet deschide primul magazin si in Moldova la Iasi. Conceptul magazinului este de tip bontique, acesta apartinand unui renumit studio italian de arhitecti si designeri de interior, adica avem parte de aceasi oameni care s-au ocupat de toate magazinele din lume LIU JO.
Grupul Yoox este partener global in vanzari a celor mai de succes branduri de design si fashion. Grupul are magazine renumite in Statele Unite ale Americii, Europa, si Asia, acest grup YOOX.MI fiind chiar listat la bursa din Milano.
Pentru Grandi Firme Outlet s-a ales optiunea de magazine stradale in loc de Centru Comercial datorita politicii de imagine.

Scopul acestui Outlet ce va fi situat pe Calea Chisinaului, Nr. 23 A (fostul studio Velluto) este de a vinde produsele unor mari branduri de fashion la preturi cat mai reduse.

Imbracaminte, incaltaminte si accesorii de la branduri de renume international la Grandi Firme Outlet, printre marcile de fashion se numara Guess (women & men) , Liu.jo (women, men & kids), D&G si multe alte branduri.

Sursa informatie: blogul lui Iulian Ursache

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Grandi Firme Outlet din decembrie la Iasi | Iasi 4u | Catalog Web

  2. miha

    October 20, 2012 at 4:54 pm

    buna ziua!As vrea sa lucrez si eu la dvs ca lucrator comercial…eu am 23 de ani si sunt din Iasi cartieru Alexandru Cel Bun,nu sunt studenta.Astept sa-mi dati un raspuns prin adresa aceasta de ema-il mihaela_bebelusa_2009@yahoo.com.va multumesc frumos.La revedere

  3. Pingback: Catalog Zara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top