Stiri

Inna a ajuns in Mexic unde a creat isterie printre fani

Frumoasa romanca Inna a ajuns si in Mexic sa concerteze, acolo unde a declansat o mega nebunie printre fani.
Cel mai bun produs romanesc de export din domeniul muzical al anilor in care ne aflam, Inna a lansat noul album “I’m The Club Rocker” si in Mexic, acesta contine 13 piese, compuse de catre Play & Win, acestia reusind sa castige in acest an la Romanian Music Awards, premiul pentru Best Dance si Best Producers, pe cand Inna a luat trei premii: Best Female, Best Website si premiul special OK Award.

I am The Club Rocker” va fi lansat in peste de 20 de tari printre care se numara Spania, Ungaria, Belgia, Israel si multe altele.
Prezenta Innei in Mexic ne-a lasat surprinsi complet, pe langa reactiile fanilor se ami adauga si faptul ca s-au vandut toate biletele la primul concert al artistei noastre, de pe continentul American. Din acest motiv, organizatorii au incercat sa sugereze oprirea aglomerarii pentru ca Inna va mai sustine in zilele urmatoare inca doua concerte la Guadalajara si El Marques.

Ar trebui sa ne bucure faptul ca Inna reprezinta Romania cu succes in toata lumea, dar ca presa din tara noastra prefera sa critice si sa descurajeze prin comportamentul ei, pe cand ar putea sa sustina pe frumoasa artista.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top