Concursuri

Castiga invitatii la Filmul “Loverboy”

Update 16 octombrie: Castigatorii concursului au fost anuntati pe pagina iasi4u.ro de facebook. Felicitari si vizionare placuta.
iasi4u.ro te invita la filmul “Loverboy” alaturi de echipa ce a realizat lungmetrajul, duminica, 16 octombrie incepand cu ora 20:00 la Cinematograful Victoria din Iasi.
Castiga una din cele trei invitatii a cate doua persoane la filmul ce va avea lansarea oficiala la Iasi, duminica 16 octombrie.
“Loverboy”, cel mai nou film regizat de Catalin Mitulescu, cu Ada Condeescu si George Pistereanu in rolurile principale, va fi lansat in cinematografele din Romania pe 7 octombrie. “Loverboy” este singurul film romanesc selectat in acest an la European Film Awards. Acesta a intrat in lista celor 45 de filme europene din marea competitie pentru premiul cel mare – Oscarul european. Anuntarea castigatorilor va avea loc pe 3 decembrie la Berlin in cadrul celei de-a 24 editie a European Film Awards.

Povestea pe scurt este foarte captivanta, Luca in varsta de 20 de ani seduce fetele pentru a le pasa apoi prietenilor sai din Constanta, dar tanarul nostru apuca sa se indragosteasca de Veli, una din posibilele lui victime. Vara pe malul Dunarii la Harsova, muzica bubuie in masinile luxoase ale baietilor, fetele stau la soare pentru bronzat si la distractie, iar Veli fuge de acasa in patul lui Luca, aceasta dragoste imposibila devine din ce in ce mai periculoasa.

Concurs

Castiga una din cele trei invitatii a cate doua persoane la filmul “Loverboy” ce va avea lansarea oficiala la Iasi, duminica 16 octombrie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un LIKE pe facebook la poza cu cele trei invitatii pe care le poti castiga.
Duminica dupa-amiaza, facem extragerea si te anuntam pe pagina noastra de facebook daca ai castigat una din cele trei invitatii la “Loverboy”, cel mai nou film in regia lui Catalin Mitulescu.

Dupa premiera filmului, urmeaza o petrecere la Skin Music Lounge din strada Ion C. Bratianu 20-12 (langa Filarmonica Iasi) pentru o petrecere alaturi de toata echipa filmului “Loverboy”, adica acotri, scenaristi, regizor si multi altii.

Galerie Foto “Loverboy”


[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top