Stiri

NNC Services deschide birou la Iasi

NNC Services deschide birou la IasiNNC Services deschide birou la Iasi, compania de marketing specializata pe servicii in domeniul IT&C, doreste un centru de excelenta pe zona de market research si lead generation care sa completeze activitatile centrului de la Bucuresti specializata in principal pe servicii de strategie, social media si suport pentru clienti.

Sediul central are opt angajati pe marketing research, lead generation si b2b contacting, urmand ca pana la finalul lunii iulie si mai angajeze inca cel putin doi specializti.
Deschiderea biroului de la Iasi este una din principalele etape ale strategiei de dezvoltare a NNC Services si are ca scop principal omogenizarea echipelor din Romania.
Odata cu deschiderea biroului din Capitala Moldovei, Oana Burghelea este numita partener.

“Deschiderea unui nou birou la Iasi reprezinta un prilej de bucurie atat pentru mine cat si pentru colegii mei. Ne-a ajutat nu numai sa progresam individual ci si sa formam o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Ne-am imbunatatit modul de comunicare, iar echipa poate actiona in conformitate cu obiectivele stabilite. Ideile capata contur mult mai usor in cadrul proiectelor, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Acesta a fost un pas firesc in dezvoltarea companiei, iar beneficiile se vor face simtite si pentru clientii nostri cat de curand”

, spune Vasile Placinta, Demand Generation Specialist, NNC Iasi.

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top