Stiri

Hilton Worldwide vine la Iasi

Hilton Worldwide vine la IasiHilton Worldwide vine la Iasi in perioada 2012 – 2013, acesta fiind operat prin franciza, intermediarul daca este sa-l numim asa fiind politicianul si omul de afaceri iesean, Relu Fenechiu.
Didier Martin, vicepresedintele Hilton Worldwide pentru Europa de Est, Turcia, Rusia si Israel a anuntat oficial ca exista discutii la nivel foarte avansat cu investitori pentru hoteluri in Timisoara, Iasi si Constanta.
Cu siguranta acesta va fi amplasat in zona Palas, iar hotelul va avea 13 etaje si se presupuna ca va fi gata in vara anului 2012, termen anuntat de catre oficialii Hilton.

Hotelul Athenee Palace Hilton de cinci stele este pozitionat in centrul Bucurestiului si dispune de 272 camere ce au cel putin 33 de metri patrati fiecare dar si apartamente cu privirea spre oras sau spre gradina interioara a hotelului. Camerele sunt fotate toate cu aer conditionat si incalzire, usi cu inchidere electronica, seif, televizor, internet, telefon, mini-bar, bai moderne, piscina interioara, jacuzzi, sala de fitness, cazinou, restaurante, spa, sali de conferinta si multe alte dotari de lux.

Dupa cum bine stiti marile hoteluri din lume au in incinta cladirii si cateva magazine de lux, de exemplu la Athenee Palace Hilton din Bucuresti exista un magazin Gucci ce a fost inaugurat in luma martie a acestui an. De aici am putea sa ne intrebam, oare va exista magazin Gucci si la Iasi?

La nivel de zvonuri se aude ca Marriott incearca sa se intereseze de piata din Iasi, acum un an oficialii Marriott au anuntat ca exista sanse mari ca in Iasi sa se vina cu o noua unitate Courtyard, acestia considerand ca un Hotel Marriott s-ar potrivi de minune in orasul Iasi, afirmatia fiind facuta de catre Ivica Cacic, reprezentantul zonal al Marriott.

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top