Stiri

Palas Iasi investeste in petrecerea timpului tau liber

Palas Iasi investeste in petrecerea timpului tau liberUnul din lucrurile de care are nevoie Iasiul este posibilitatea de distractie. Desi avem parte de nenumarate cluburi, cafenele si parcul Copou, Palas Iasi, odata cu deschiderea din aprilie 2012 va oferi noi posibilitati de distractie si petrecerea timpului liber chiar in centrul orasului.
Desi iarna se apropie cu pasi repezi, dezvoltatorul proiectului nu se sperie de vremea ce s-ar putea inrautati, lucrarile mergand mai departe cu pasi repezi spre finalizarea completa.

Pentru cei care nu stiu inca ce preprezinta Palas Iasi, va facem un mic rezumat asupra celui mai mare proiect al Capitalei Moldovei: 260 de milioane de euro investiti per total, din care 73 milioane de euro pentru cea mai mare parcare subterana din Romania ce va avea 2500 de locuri, 8 milioane investiti pentru consolidarea terenului din spatele Palatului Culturii, un adevarat simbol al Iasului, 3,8 milioane de euro pentru construirea unui parc de joaca, a unei baze nautice, terenuri de tenis si a unui azil de batrani.

Palas Iasi investeste in petrecerea timpului tau liber

Gradina Palas se intinde pe o suprafata de 50.000 mp de spatiu verde si va fi una din principalele atractii ale ansamblului Palas mai ales pentru ca aceasta este o adevarata inspiratie renascentista dupa modelul gradinilor de la Versailles din Franta si Schönbrunn din Austria.

Gradina Publica va valorifica la maxim componentele complexului Palas si panorama pe care o ofera Palatul Culturii, mai ales ca gradina ce va detine 30.000 arbusti si peste 500 de copaci va arata superb in toate anotimpurile anului.
Investitia gradinii se ridica la 2,5 milioane de euro, poate vi se pare o suma fabuloasa dar acesti bani au fost investiti in plante, arbori, arbusti, sistem de irigatie computerizat, fantani arteziene, mobilier urban si iluminat arhitectural.

Palas Iasi investeste in petrecerea timpului tau liber

Pe langa toate acestea se mai adauga si patinoarul sezonier, caruselul pentru copii pictat manual cu imagini ale Iasului din vremurile de demult, fantanile arteziene si oglinzile de apa, pavilionul vienez pentru diferite evenimente precum concerte, lacul artificial, foisorul pentru ceremonii, teatrul de vara cu o capacitate de aproximativ 350 de persoane, vestigiile arheologice integrate si expuse in gradina si multe altele pe care le puteti descoperi la Palas Iasi din luna aprilie a anului 2012.

Palas Iasi investeste in petrecerea timpului tau liber

Alt aspect bun de luat in calcul este ca nu va mai trebui sa mergi in strainatate pentru a face cumparaturi, la Palas ai parte de un nou Mall ce se intinde pe o suprafata de 47.500 mp ce gazduieste 132 de magazine, un food court de peste 1300 de locuri, diverse cafenele si restaurante cu specific, supermarket Auchan, spatiu de joaca pentru copii pe doua niveluri plus multe alte branduri internationale precum Village Cinemas, Auchan, H&M, Tommy Hilfiger, C&A, New Yorker, New Look, Stefanel, Oodji, Il Passo, Hervis, Intersport, Sephora, Motivi, Ecco, KFC Drive Thru etc.

Trebuie sa stiti ca la Iasi vom avea parte si de primul multiplex Village Cinemas din Romania ce are 9 sali plus inca una VMAX, cea mai noua tehnologie in domeniu, toate acestea cu o capacitate totala de 1.850 de locuri, astfel devenind cel mai mare cinematograf Multiplex din afara Bucurestiului.

Palas Iasi investeste in petrecerea timpului tau liber

Pe langa Palas Mall, iesenii au parte in exclusivitate de prima strada comerciala de nivel occidental din Romania, ce se intinde pe o suprafata de 6.600 mp avand 35 de magazine, restaurante si cafenele.

Palas Iasi este finalizat in proportie de 82%, proiectul fiind gata in luna aprilie 2012. Odata cu inaugurarea lui, dezvoltarea orasului Iasi va lua alte proportii pe care, la nivel local, le dorim de foarte mult timp.

Asadar nu ne mai ramane decat sa urmariti mai multe noutati pe situl oficial al proiectului www.palasiasi.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/palasiasi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top