Filme la cinema

Premiera la Iasi a Filmului “Twilight: Breaking Dawn”

Premiera Filmului “Twilight: Breaking Dawn”In scurt timp va avea loc si la noi in Romania premiera filmului “Twilight: Breaking Dawn“, aseara in Statele Unite ale Americii, mai precis la Los Angeles, toate starurile s-au etalat pe covorul rosu pentru premiera internationala a filmului.
Twilight: Breaking Dawn partea 1, urmatorul episod al Saga Amurg, duce povestea de dragoste dintre Bella si Edward pe un fagas aproape normal. Vampirul si muritoarea par sa se bucure acum de o casatorie aparent linistita, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberata de tradari si pericole negandite.
Dupa controversata nunta, Bella si Edward pleaca in Brazilia la Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasa mult asteptat, Bella ramanand imediat insarcinată. Si cum legatura lor nu ar fi trebuit sa dea nastere unui urmas, venirea pe lume a creaturii hibride aproape ca o ucide pe Bella. Singura ei sansa de supravietuire este ca Edward sa o transforme in vampir.

Pana sa realizeze ce se intampla, Edward, Bella si fiica lor Renesmee ajung sa fie vanati atat de Volturi, cat si de varcolaci, iar razboiul mocnit dintre clanuri este pe cale sa se reaprinda.

Twilight: Breaking Dawn continua aventura fantastica care a topit inimile tinerilor din intreaga lume, ultimele doua capitole ale productiei-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.

De astazi 18 noiembrie 2011 filmul Twilight: Breaking Dawn ruleaza si in cinematograful CinemaCity din Iulius Mall Iasi, la orele 15:00; 17:30; 20:00 si 22:30, vizionare placuta !

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Linkurile saptamanii | Bogdan Alupoaie's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top