Stiri

Primul Village Cinemas din afara capitalei la Palas Iasi

Primul Village Cinemas din afara capitalei la Palas IasiDin aprilie 2012, data inaugurării ansamblului urbanistic Palas, ieşenii vor avea în oraşul lor cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului şi singura sală cu tehnologie ultraperformantă de tip VMAX din provincie, toate sub brandul Village Cinemas. Faimosul lanţ internaţional de multiplexuri îşi face astfel intrarea pe piaţa din România şi va deschide la Palas 10 săli, cu o capacitate totală de aproximativ 1.850 de locuri. Totodată, în sezonul cald, Village Cinemas va realiza proiecţii în aer liber în teatrul de vară din grădina publică a centrului multifuncţional. Cinematograful de la Palas va fi operat de Village Cinemas prin intermediul managementului din Grecia.

Sălile vor avea o capacitate cuprinsă între 109 şi 182 de locuri, iar 444 va avea cea de tip VMAX. Cinematografele VMAX beneficiază de o prezentare a filmelor, o calitate a imaginilor şi sonorizare digitală superioare. Ecranele au o lăţime de 20 metri şi sunt situate în săli generoase, cu scaune de dimensiuni mari, cu dispunere în amfiteatru. VMAX este modalitatea de top de a experimenta filme cu maximă popularitate şi răsunet!

Despre Village Cinemas
Village Cinemas, o adevărată forţă în industria cinematografelor, face parte din concernul media și de entertainment Village Roadshow, înfiinţat în 1954, în Australia. Village Roadshow se numără printre primele companii care au dezvoltat conceptul de „multiplex”, iar în domeniul filmelor este un major producător independent, printre succesele sale numărându-se trilogia „Matrix”, „Charlie and the Chocolate Factory”, „Happy Feet”, „I am Legend” şi „Sherlock Holmes”.

Primul Village Cinemas din afara capitalei la Palas Iasi

Primul Village Cinemas din afara capitalei la Palas Iasi

Primul Village Cinemas din afara capitalei la Palas Iasi

Astăzi, concernul şi partenerii săi strategici sunt prezenţi în Australia, Singapore, precum şi în Europa şi SUA, cu cinematografe clasice, drive-in și cinematografe specializate – Cinema Europa şi Gold Class.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top