GSM

Cadoul perfect de Craciun: Allview AllDro Speed

Cadoul perfect de Craciun: Allview AllDro SpeedAllview lanseaza o tableta de 7 inch cu sistem de operare Android 2.3.4.
Allview AllDro Speed este o tableta pc cu un procesor de 1.2 GHz completat de un procesor grafic de tip Mali 400 cu patru nuclee, avand destule resurse sa ruleze in conditii optime pentru majoritatea aplicatiilor si jocurilor disponibile in Android Market.
Are o memorie interna de 4GB si poate fi marita pana la 32GB printr-un card microSD, avand disponibile conexiuni Wi-Fi, HDMI si mini USB. Rezolutia ecranului de 7 inch este de 800×480 pixeli si suporta multitouch.

Carcasa lui Allview AllDro Speed este una eleganta si rezistenta cu o grosime de 9,9 milimetri si o greutate de 329 grame.

Un lucru foarte importat este suportul pentru Flash Player 11, pe care iPad-ul, cea mai mediatizata tableta a momentului nu o are nici pana in prezent.
Pe langa aceasta Allview AllDro Speed suporta si aplicatii de email si office.

Allview AllDro Speed

Tableta se gaseste pe piata la preturi ce incep de la 649 Lei, o oferta foarte buna cu bonusuri incluse la cumparare pentru AllDro Speed se gaseste si pe magazinul online SigmaNet.ro.

In momentul de fata concurenta pe tablete pc este foarte mare, multi dintre producatori scot astfel de produse datorita cererilor fpoarte mari din pareta clientilor.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. iasi4u

    December 17, 2011 at 6:15 pm

    Mai multe informatii despre Allview AllDro Speed tableta cu Android 2.3 gasiti pe http://www.gadget4u.ro/tablete/allview-alldro-speed-tableta-cu-android-2-3/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top