Accidente Rutiere

Se cauta vinovatul unui accident auto la care vinovatul a fugit de la locul faptei

Se cauta vinovatul unui accident auto la care vinovatul a fugit de la locul fapteiJoi, 17 noiembrie 2011 in jurul orei 03:00 dimineata, in parcarea de la Master Club Iasi din zona Tudor Vladimirescu un automobil a intrat intr-un VW Golf 4 parcat si a fugit de la locul faptei, avem camera care a surprins accidentul, in film impactul are loc la minutul 2 si 14 secunde. La fix 8 secunde mai tarziu, din cate se vede in imagini, trece un taxi, posibil Seat Ibiza de la compania LUX Taxi.

Din nefericire filmarea nu este de calitate ca sa putem vedea cu exactitate prea multe detalii si din acest motiv incercam sa obtinem informatii de la persoanele care au fost prin preajma in seara respectiva.
Cine are detalii va rugam sa ne contacteze de urgenta, fie postand pe site mai jos in zona de comentarii fie sunandu-ne la unul din numerele de telefon de contact de pe site.

La 03:02:14 Se produce accidentul, din filmare nu ne dam seama ce masina ar putea fi.
Se cauta vinovatul unui accident auto la care vinovatul a fugit de la locul faptei

La 03:02:22, cu 8 secunde mai tarziu trece taxiul care e posibil sa fi vazut masina si numarul de matriculare a celui ce a produs accidentul.
accident-17nov-pic002

Daca aveti informatii nu ezitati sa ni le oferiti pentru a gasi vinovatul accidentului care a provocat masinii parcate, VW Golf IV, o dauna de peste 10.000 RON.

Orice informatie ne poate fi de folos si din acest motiv puteti sustine initiativa noastra de a gasi vinovatul, dand mai departe acest link prin facebook, google+ sau twitter, folosind butoanele de mai jos.

Facebook Comments

10 Comments

10 Comments

 1. Andrei

  November 23, 2011 at 12:30 pm

  Ce taram obosit, cum sa fugi asa….
  Masina vinovata de accident, adica cea in miscare, dupa parerea mea pare a fi o Skoda Octavia ceva..

 2. alin

  November 23, 2011 at 1:12 pm

  Intr`adevar pare o skoda, cum a zis cineva .. oricum cel mai indicat ar fi sa mergeti la service`urile auto..sa vedeti dak a venit cineva cu masina avariata.

 3. Gigi

  November 23, 2011 at 2:43 pm

  Ce numar de inmatriculare are masina lovita?

 4. alex

  November 23, 2011 at 2:55 pm

  mie imi pare a fi un A6 sau A4 dupa cum se vad farurile din lateral + alea de ceata, iar ca lungime se potriveste daca iei ca reper latimea la golf 4.

 5. Pingback: Se cauta vinovatul unui accident auto la care vinovatul a fugit de la … | Gaseste.info

 6. Pingback: Cum a ajuns Adevarul sa copie de la iasi4u.ro | Blog Iasi4u

 7. Vlad

  November 24, 2011 at 3:26 pm

  Ceva noutati?

 8. Vlad

  November 24, 2011 at 3:27 pm

  S-a facut plangere la politie ? Nu ar trebui sa se ocupe ei ?

 9. Razvan

  November 24, 2011 at 7:59 pm

  La politie a fost facuta sesizare dar lor li se rupe de cetatean asa ca nu ezitati sa da-ti detalii despre accident daca stiti ceva pagubitul e dispus sa  ofere si o recompensa!

 10. Baritziu

  November 24, 2011 at 8:21 pm

  Trebuie data politia in judecata sunt niste gunoaie …..  si sper sa il gasesti pe ala alt gunoi macar putea sa se  opreasca si sa iti lase un nr de telefon in geam sa va intelegeti dak era (sigur) beat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top