Fashion

Noaptea Reducerilor la Iulius Mall, 26 noiembrie

Noaptea Reducerilor 2011Cum ar fi să îţi savurezi cafeaua la… miezul nopţii? Pe 26 noiembrie 2011, rămâi treaz şi vino la Iulius Mall! Noi îţi oferim cafeaua, espressoare şi promoţii savuroase care ajung până la 80%. În plus, te vei plimba într-un decor special, printre ceainice şi ceşti gigantice, iar Smiley va susţine un concert incendiar. Dacă eşti fan Iulius Mall pe Facebook, poţi câştiga un tricou cu autograful îndrăgitului cântăreţ.
„Să dormi bine ziua! Să cumperi la miezul nopţii!” este recomandarea pe care Iulius Mall o face sâmbătă, 26 noiembrie 2011, tuturor locuitorilor din nord-estul ţării, pe care îi aşteaptă la cea de-a zecea ediţie a celui mai iubit eveniment de shopping din Iaşi – „Veniţi la miezul nopţii!”.

Noaptea Reducerilor la Iulius Mall, 26 noiembrieLa ora 20.00, în Iulius Mall iau startul cele mai mici preţuri din an şi începe împărţirea a 5.000 de brăţări multicolore. Binecunoscutul realizator radio-tv Daniel Buzdugan va fi responsabil cu momentele de entertainment şi va acorda sute de cadouri. Pe scena de la etajul întâi, din zona Kenvelo, Esppresso Band, Răzvan Alexa şi Rawanne vor oferi publicului recitaluri live. De la ora 21.00, noile colecţii de toamnă-iarnă 2011-2012 ale magazinelor BSB, Nichi, Steilmann, Il Passo, Jolidon, Lady Di, Mona Fashion, Casual Style, Uni-k, RVL, Rocco, Pause, Ioana Shoes, Ostrowiec şi 925 vor defila pe catwalk, iar clienţii vor fi antrenaţi în concursuri răsplătite cu premii. Până la ora 01.00, amatorii de shopping în miez de noapte vor mai avea parte de demonstraţii de dans brazilian şi Hairstyling Show. La ora 00.00, Smiley va cânta live pentru cei veniţi să savureze promoţiile de la Iulius Mall.

Pe Facebook a început deja competiţia pentru 5 tricouri cu autograful lui Smiley şi acces VIP la concertul din noaptea de sâmbătă! Tot ce trebuie să faci este să dai „LIKE” paginii Facebook Iulius Mall Iaşi sau, dacă eşti deja fan, să ne spui melodia preferată interpretată de Smiley.

Noaptea Reducerilor 2011

Promoţii de până la 80%!
Pe lângă distracţie, Iulius Mall le-a pregătit admiratorilor săi promoţii greu de refuzat, noaptea de 26/27noiembrie fiind singura din an când preţurile sunt mai mici decât ziua. Cei care doresc să îşi completeze garderoba trebuie să ştie că RVL are reduceri de până la 80%, iar magazine precum Valerio Studio şi Casa Teo au tăiat din preţuri cu până la 70%. La fel de atrăgătoare sunt şi ofertele Just Me, Keops, Sofiaman (până la 60%), iar piesele vestimentare propuse de Nelmar, Guara, Braiconf, Fox, Levi’s, Golden Point, Addict, Best, Casual Style, Cool Jeans, Hestia Elite, Mari-k, Mona Fashion, Pause şi Rocco aproape şi-au înjumătăţit preţurile. Promoţii au şi magazinele Be You (20-30%), Bigotti, Jolidon, Karma (până la 20%), Lorange Exclusiv (45% la rochii de mireasă şi de ocazie), Lady Di (10-40%), Nichi, Triumph (10-30%) şi Steilmann (până la 30%).

Articole sportive pentru vacanţa de iarnă şi nu numai se găsesc la preţuri reduse în magazine precum Body Line şi Stone Creek – 50%, Voyager – 30%, U-MAN – 25% şi Nike – 20%. Şi colecţiile de încălţăminte vor fi pentru toate buzunarele, cu promoţii de până la 50% la Noelle, Ioana Shoes şi Step Care Shoe Gallery, 30% la Il Passo, 20% la Leonardo şi 15% la Bata.

În meniul de la miezul nopţii, cosmeticele de la Mon Parfum şi Marionnaud vor avea reduceri care ajung până la 70%, iar Beauty 4 You, Farmasi şi Professional Shop vor avea preţuri mai mici cu 20-30-40%. Și bijuteriile, ceasurile şi accesoriile pot fi achiziţionate cu până la 50% discount, în vreme ce decoraţiunile şi obiectele pentru casă vor fi mai ieftine şi cu 20-30%.

Ofertele Iulius Mall continuă la magazinele cu articole pentru cei mici: Il Bimbo şi Piticot – până la 50%, Salamandra Kids – 30%, Picioru’ Gras – 20% şi preţuri speciale la Toyz Planet. Pentru iubitorii de literatură, Librăria Cărtureşti oferă reduceri de 10% la cărţi, iar Diverta – 20% la cărţi şi 15% la jucării. Promoţii vor fi toată noaptea de 26 noiembrie şi în zona de food court, la cafenele şi restaurante, precum şi la magazinele de electronice şi în zona de servicii. Detalii suplimentare despre „Veniţi la miezul nopţii!” şi oferta completă de promoţii se găsesc pe www.iuliusmall.com.

Noaptea Reducerilor 2011

Cafeaua şi cumpărăturile în Iulius Mall, momente de relaxare şi răsfăţ
Pe 26 noiembrie, de la ora 20.00, vino la cumpărături în Iulius Mall şi, după o noapte de cumpărături şi distracţie, pleci acasă premiat! După ce aduni bonuri fiscale de minimum 100 lei din magazinele Iulius Mall poţi participa la tombola cu 4 espressoare de cafea şi alte 2.000 de premii instant.

Pentru noaptea de 26/27 noiembrie, Iulius Mall pune la dispoziţie, gratuit, patru mijloace de transport în comun, în intervalul orar 22.30-02.00, pe traseele Copou, Păcurari, Alexandru cel Bun, CUG. Plecările din Tudor Vladimirescu sunt programate pentru orele 22.30, 23.45, 00.00, 00.45 şi 01.30.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top