Fashion

Tendinte in moda masculina propuse de H&M!

Tendinte in moda masculinapripuse de H&M!Tendintele din moda masculina pentru acest sezon sunt clasice si nonconformiste pentru a creea un stil modern si bine definit. Moda masculina primeste multa atentie in ultima vreme si este la fel de complicata ca si cea feminina. Noile tendinte pe care noi le-am descoperit la H&M sunt demne de un barbat european, elegant si sunt reprezentate de culori inchise si puternice precum: negru, gri si albastru.

Un costum negru intotdeauna va primi un plus, iar pantofii lacuiti fara sosete completeaza aspectul. Jaketa alba nu se va demoda niciodata, iar daca doriti un look chic Iasi4u.ro va recomanda sa o accesorizati cu o esarfa neagra. Daca mergeti pe ideea de elegant, atunci camasa alba cu maneci lungi nu ar trebui sa lipseasca, si daca tot am mers pe ideea sa lasati sosetele acasa, pentru cei care nu pot, incercati totusi sa le apropiati de nuanta pantofilor.

Pana in luna aprilie a anului 2012 cand ne vom bucura si noi iesenii de H&M, haideti sa vedem ce ne prezinta brandul de fashion pentru acest sezon, de aceasta data este randul barbatilor sa fie in prim plan:

Tendinte in moda masculinapripuse de H&M!

Pentru look-ul de seara inspiratie exista intotdeauna, iar noi va recomandam sa optati atit pe culoare cit si pe stralucire. Un sacou vesel accesorizat cu un papion negru este tot ce aveti nevoie pentru un rezultat elegant & chic. O culoare incontestabila o reprezinta dupa cum puteti vedea in poza de jos combinatia dintre albastru si gri, asa ca puteti apela cu incredere la ea in acest sezon.

hm4

Cum vi se par noile tendinte in materie de moda masculina  propuse de H&M?

Tin barbatii cont de noile tendinte?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top