Fashion

Sutienul care mareste sanii femeilor cu doua numere

Sutienul care mareste sanii femeilor cu doua numereDivizia de Fashion a lantului de suprmarketuri din Marea Britanie “Asda” a cerut ajutorul unui inginer in aerodinamica, Antonia Padula, pentru a crea un nou tip de lenjerie intima pentru a satisface nevoile femeilor. Reprezentantii brandului promit ca sutienul creste dimensiunea bustului cu doua marimi de cupa si da doamnelor senzatia de confort in comparatie cu sutienele de tip push-up, pretul unui astfel de articol este de doar 7 Euro.
Secretul articolului consta prin design si tehnica ce consta in umplerea cupelor, prin injectare, cu o substanta care se transforma intr-o singura cupa solida.

Noua tehnologie folosita este realizata special pentru a sr potrivi perfect pe curbele corpului femeii, astfel marind considerabil bustul.

Acest produs a iesit pe piata datorita femeilor care in proportie de peste 50% nu sunt multumite de marimea bustului. 75% dintre femeile ce au participat la acest sondaj au varsta cuprinsa intre 20 si 29 ani, recunosc ca poarta sutiene cu push-up aproape in fiecare zi, iar 48% dintre ele isi doresc o interventie chirurgicala de marire a sanilor.

Ce parere ai despre sutienul care mareste sanii femeilor cu doua numere, ti-ai cumpara unul?

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. qmagazin

  November 29, 2011 at 12:08 am

  bun … de unde il cumpar ?
   

 2. Lenjerie Cadou

  July 29, 2012 at 9:38 am

  Atentie la sutienele de tip push up care imping sanii in sus. Presiunea exercitata asupra sanilor este foarte mare, in concluzie nu trebuie purtati toata ziua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top