Stiri

Vara a topit preturile la ERA Park

Sezonul reducerilor este in plina desfasurare, iar iesenii se bucura acum de reduceri de pana la 80%. Magazinele din ERA Park au pregatit celor care trec pragul Centrului Comercial oferte speciale pentru haine, accesorii, incaltaminte, decoratiuni interioare dar si cosmetice si parfumuri.
Doamnele si domnisoarele se vor bucura sa isi intregeasca garderoba cu piese vestimentare cumparate la o treime din pretul initial. Astfel Takko Fashion si Sprider Stores, unii dintre cei mai importanti retaileri din industria modei, ofera clientilor reduceri de pana la 70%, iar Kenvelo de pana la 80%. In plus, la Takko Fashion la trei produse cumparate se achita valoare doar a doua dintre ele. In acelasi timp, reducerile la pantofi au ajuns pana la 69% la Benvenuti si pana la 50% la Leonardo. De asemenea, domnii pot profita de preturi cu 50% mai ieftine la articolele vestimentare de la Adam’s Secuiana.

Parfumurile si produsele cosmetice pot fi gasite la magazinul Marionnaud din ERA Park la oferte speciale, reduse cu 30, 50 si chiar 70%. Si iubitorii sportului pot profita de sezonul reducerilor, Team Sport astepandu-i cu preturi mai mici cu pana la 30%. Promotiile sunt valabile si pentru produsele de design interior. Retailerul Mobexpert anunta perioada lichidarilor de stoc si o reducere de 20% la achizitionarea unui set complet de mobilier de gradina, la care se adauga inca 20% daca este achizitionat mobilierul expus.

Potrivit legii, perioada oficiala a reducerilor se desfasoara intre 1 August si 30 Octombrie.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top