Stiri

Reduceri de pana la 70% in Palas Mall

Pregătiți de shopping? Avem vești bune pentru toți pasionații de cumpărături și fashion. S-a dat startul celui mai îndrăgit sezon, al promoțiilor de vară, în magazinele brandurilor din Palas Mall. 

Ești în toiul pregătirilor pentru vacanță și îți dorești în bagaj noi piese vestimentare? Dacă nu ai descoperit încă promoțiile cuceritoare din magazinele fashion din Palas Mall, îți spunem că prețurile sunt reduse cu până la 70% la Camaïeu și cu până la 60% la Motivi, Poema, Lee Cooper și Levi’s. Discounturi de până la 50% găsești la H&M, C&A, New Yorker, Stefanel, Tom Tailor, Nissa, Colin’s, Liu Jo, D’s Damat, Lavande și Guara. Continuă-ți sesiunea de shopping la LC Waikiki, Bigotti, U.S. Polo Assn., Viggo, Penti și în celelalte magazine fashion, pentru că majoritatea afișează promoții ispititoare.

Dacă planurile pentru această vară implică mișcare, atunci trebuie să te echipezi cu articole sportive cu prețuri înjumătățitede la Hervis Sports și Intersport și cu discount de până la 40%, de la Nike. Copiii se pot bucura și ei de o ofertă variată de articole la prețuri atractive, mai mici cu până la 50%, la Noriel, Coccodrillo și Salamandra.

Îți poți alege pantofii de vacanță preferați sau geanta perfectă pentru ținutele de vară cu discounturi de până la 50% laHumanic, Office Shoes, Benvenuti și CCCde până la 40% la Tezyo, Il Passo, Musette, Ecco și Anna Cori.

Tentante sunt şi promoțiile magazinelor cu bijuterii şi accesorii, de până la 50% la Meli MeloSwarovski, Sabrini, Splend’or, Kultho și Be in Time. Nici produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, iar acum au prețuri speciale, mai mici cu până la 70% la Sephora, L’Occitane și Pupa Milano și cu până la 50% la MAC Cosmetics, Yves Rocher și în alte magazine de specialitate. Lista reducerilor continuă și în locațiile cu produse pentru casă sau de servicii. La English Home discounturile ajung până la 70%, la Autograf găsești prețuri mai mici cu până la 60%, iar la Bobo Shop promoțiile ajung până la 50%.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top