Evenimente

20 de angajați pot obține gratuit validarea și certificarea competențelor pentru ocupația „Lucrător în comerț”

 20 de angajați pot obține gratuit validarea și certificarea competențelor  pentru ocupația „Lucrător în comerț” Sâmbătă, 30 martie, compania Development Training Consulting SRL derulează prima sesiune de validare și certificare a competențelor profesionale dobândite în alte contexte decât cele formale, în cadrul proiectului „Califică-te pentru viitor!”.
Obiectivul proiectului este acela de a crește gradul de calificare a persoanelor angajate pe piața muncii din regiunea Nord-Est. Proiectul este realizat în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Prestații Sociale Iași, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

20 de angajați cu ocupația de „Lucrător în comerț” vor beneficia de acest serviciu în cadrul căruia vor susține un examen prin care le sunt validate și certificate competențele. Astfel, participanții obțin o certificare cu ajutorul căreia le cresc șansele de reușită pe piața muncii și automat și posibilitatea de a ocupa poziții similare sau chiar superioare în firmele unde lucrează.

Participanții susțin un examen în prezența unei comisii de la Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților), iar certificarea este recunoscută atât la nivel național, cât și la nivelul Uniunii Europene.
Programele demarate în cadrul acestui proiect se adresează persoanelor angajate din Regiunea de Nord-Est, necalificate sau cu un nivel scăzut de calificare, dar cu studii gimnaziale finalizate.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul „Califică-te pentru viitor!” vă rugăm să vizitați www.curscalificare.com sau să ne contactați la contact@curscalificare.com sau la telefon: 0232–271.124 Persoană de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare și relații publice.

h1

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top