Stiri

Primul curs de „Lucrator in comert” din cadrul proiectului „Califica-te pentru viitor!”

Primul curs de „Lucrator in comert” din cadrul proiectului „Califica-te pentru viitor!”Compania Development Training Consulting SRL are placerea de a anunta demararea primului program de formare profesionala pentru calificarea de „Lucrator în comert”. Initiativa face parte din cadrul proiectului „Califica-te pentru viitor!”, al carui obiectiv este de a creste gradul de calificare a persoanelor angajate pe piata muncii din regiunea Nord-Est. Proiectul este realizat în parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Iasi, fiind cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Un numar de 24 de angajati s-au înscris deja pentru prima grupa a acestui curs autorizat CNFPA, care prevede participarea la 360 de ore de activitate, dintre care 120 de ore de pregatire teoretica si 240 de ore de pregatire practica.

Absolventii vor sustine un examen în urma caruia vor obtine un certificat eliberat de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor, recunoscut atât pe tot teritoriul României de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, de Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei cât si prin apostilare, în tarile semnatare ale Conventiei de la Haga sau supralegalizare, în tarile nesemnatare ale Conventiei de la Haga.

Pentru motivarea implicarii angajatilor în programe de formare profesionala continua, participantii la cursurile de calificare/recalificare din cadrul proiectului „Califica-te pentru viitor!” vor beneficia de anumite premii si subventii stimulante.
Programele demarate în cadrul acestui proiect se adreseaza persoanelor angajate din Regiunea de Nord- Est, necalificate sau cu un nivel scazut de calificare, dar cu studii gimnaziale finalizate.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul „Califica-te pentru viitor!” va rugam sa vizitati www.curscalificare.com sau sa ne contactati la contact@curscalificare.com sau la telefon: 0232–271.124. Persoana de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare si relatii publice.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top