Evenimente

Development Training Consulting organizeaza cursuri pentru a doua grupa de „Lucrator in comert”

 20 de angajați pot obține gratuit validarea și certificarea competențelor  pentru ocupația „Lucrător în comerț” Luni, 26 martie, compania Development Training Consulting SRL organizează cea de a doua serie de cursuri de calificare/recalificare pentru ocupația de „Lucrător în comerț”. Inițiativa face parte din cadrul proiectului „Califică-te pentru viitor!”, al cărui obiectiv este de a crește gradul de calificare a persoanelor angajate pe piața muncii din regiunea Nord-Est. Proiectul este realizat în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Prestații Sociale Iași, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

24 de angajați beneficiază vor beneficia gratuit de acest curs autorizat CNFPA, care prevede participarea la 360 de ore de activitate, dintre care 120 de ore de pregătire teoretică și 240 de ore de pregătire practică.
Absolvenții vor susține un examen în urma căruia vor obține un certificat eliberat de Consiliul Național pentru Formarea Profesională a Adulților, recunoscut atât pe tot teritoriul României de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, de Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei cât și prin apostilare, în țările semnatare ale Convenției de la Haga sau supralegalizare, în țările nesemnatare ale Convenției de la Haga.

Pentru motivarea implicării angajaților în programe de formare profesională continuă, participanții la cursurile de calificare/recalificare din cadrul proiectului „Califică-te pentru viitor!” vor beneficia de anumite subvenții stimulante.
Programele demarate în cadrul acestui proiect se adresează persoanelor angajate din Regiunea de Nord-Est, necalificate sau cu un nivel scăzut de calificare, dar cu studii gimnaziale finalizate.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul „Califică-te pentru viitor!” vă rugăm să vizitați www.curscalificare.com sau să ne contactați la contact@curscalificare.com sau la telefon: 0232–271.124 Persoană de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare și relații publice.

h1

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top