Concursuri

Castiga 2 seturi pentru ingrijirea corpului de la Mary Kay de Valentine’s Day 2012

Castiga 2 seturi pentru ingrijirea corpului de la Mary KaySe apropie Valentine’s Day 2012 si din acest motiv doamnele si domnisoarele trebuiesc rasfatate do domni, iar daca acestia lipsesc din preajma atunci divele noastre se pot alinta si singure.
Ne-am gandit ca de ziua indragostitilor, nimic nu e mai presus decat un rasfat si din acest motiv ne-am gandit sa va oferim un concurs ce are ca premiu cateva produse Mary Kay, mai precis un shower gel si un body lotion. Desi le puteti comanda si dumneavoastra aceste cosmetice online, noi ne-am gandit sa le punem la bataie printr-un concurs.

Asortimentul produselor Mary Kay reprezinta mai mult de 200 de titluri in categoriile: ingrijirea pielii, ingrijirea corpului, ingrijirea pielii pentru barbati, cosmetica decorativa si parfumuri. Toate produsele Mary Kay ofera garantia calitatii la cele mai inalte standarde, eficienta si siguranta.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga aceste doua seturi este sa dai un Like paginii www.facebook.com/anamkro si un share pe contul dumneavoastra de Facebook (folosind butonul de mai jos) la aceasta pagina de concurs. Odata facute aceste doua operatiuni ne puteti confirma in zona de comentarii de mai jos.

Castiga 2 seturi pentru ingrijirea corpului de la Mary Kay

Set-cadou de produse pentru ingrijirea corpului “Mireasma de ghimber” Mary Kay
Setul de produse pentru ingrijirea corpului “Mireasma de ghimber” este format din lotiune de corp (88 ml) si gel de dus (88 ml) cu arome noi. Lotiunea aromata contine proprietati de hidratante, inmuiere si conditionare, datorita semintelor de ulei de palmier si acetat de tocoferil (derivat de vitamina E) – unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Gelul de dus curata delicat si lasa pe pielea corpului un miros placut de ghimber. Ambele produse sunt economice in utilizare, disponibile in tuburi cu capace de blocare. Datorita formatului portabil sunt comode in utilizare în afara casei. Reinvie amintirile fierbinti de vara si zilele insorite cu setul de produse pentru ingrijirea corpului “Mireasma de ghimber“.

Set-cadou de produse pentru ingrijirea corpului “Savoarea mentei” Mary Kay
Setul de produse pentru îngrijirea corpului “Savoarea mentei” este format din lotiune de corp (88 ml) si gel de dus (88 ml) cu arome noi. Lotiunea aromata contine proprietati de hidratante, inmuiere si conditionare, datorita semintelor de ulei de palmier si acetat de tocoferil (derivat de vitamina E) – unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Gelul de dus curata delicat si lasa pe pielea corpului un miros placut de menta. Ambele produse sunt economice in utilizare, disponibile in tuburi cu capace de blocare. Datorita formatului portabil sunt comode in utilizare în afara casei. Plonjati în rasfatul de menta impreuna cu setul de produse pentru ingrijirea corpului “Savoarea mentei“.

Concursul incepe astazi, 30 ianuarie 2012 si se va termina pe 12 februarie 2012, astfel incat premiile sa ajunga la dumneavoastra chiar de Ziua Indragostitilor.

Castigatorii vor fi alesi prin intermediul sitului random.org, care va selecta aleatoriu cele doua castigatoare ale concursului nostru cu premii de la Mary Kay.

Acum ca stiti detalii mai amanuntite despre premiile Mary Kay oferite de catre iasi4u.ro de Valentine’s Day 2012, nu putem decat sa va uram mult succes si iubire intensa!

Facebook Comments Box

162 Comments

162 Comments

 1. Cosmin Hot

  February 12, 2012 at 9:41 pm

  like & share

 2. Gradinariu Larisa

  February 12, 2012 at 9:55 pm

 3. Balan Diana

  February 12, 2012 at 11:21 pm

 4. banu elena

  February 13, 2012 at 9:53 am

 5. sin elena

  February 13, 2012 at 10:09 am

  FB SIN ELENA.AM DAT SHARE.

 6. stanciulescu

  February 13, 2012 at 4:25 pm

  m-am inscris

 7. nicoleta ciocoiu

  February 14, 2012 at 5:09 pm

  unde putem vedea castigatori ?

 8. iasi4u

  February 14, 2012 at 5:20 pm

  Concursul s-a incheiat, maine vom afisa castigatorii concursului!

 9. cipoc

  February 14, 2012 at 5:27 pm

  n`ai avut in viata ta atatea comentarii:))

 10. iasi4u

  February 15, 2012 at 9:49 pm

  Un urma extragerii la concursul cu Mary Kay by Anamk Cosmetics castigatoarele noastre sunt Sânzi Ki si Raluca Raluca-Alexandra! Felicitari castigatoarelor si veti fi contactate in scurt timp pentru a intra in posesia premiilor!

 11. Pingback: Castigatorii concursului Mary Kay de Valentine's Day 2012 | Iasi 4u

 12. Placinta Oana

  February 16, 2012 at 10:53 am

  dar nu vad nici un comentariu lasat de Raluca Raluca-Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top