Stiri

Criosauna te scapa de celulita – Terapie prin frig la Iasi

Criosauna pentru a scapa de celulita - Terapie prin frig la IasiVine o vreme cand trebuie sa invatam sa avem grija si de sanatatea noastra, si cand spunem asta nu ne referim la pastile sau upgrade-uri in anumite zone ale corpului ci la un tratament mult mai simplu si eficient numit Criosauna.
La noi in Romania este un concept intrat de putin timp pe piata si multi inca nu stiu cu ce se mananca si din acest motiv va spunem ca este vorba de o cabina precum cea de sauna doar ca aici se sta mai putin si in loc de caldura ai parte de frig.
Nu trebuie sa stai decat aproximativ 3 minute la o temperatura cuprinsa intre -120 si -180 de grade Celsius, starea pacientului fiind permanent monitorizata.

Probabil cand auziti de aceste temperaturi va speriati, ei bine nu ar trebui pentru ca nu va ingheata corpul si asta pentru ca in criosauna aerul este foarte uscat, astfel corpul elibereaza in sange endorfine, ceea ce inseamna ca va crea o stare de confort corpului indiferent de temperatura.

Acum in prag de vara, frumoasele doamne si domisoare isi acopera pielea cu o vestimentatie mai scurta si mai provocatoare si din aceasta cauza recomandarea cea mai buna pentru a scapa de cea mai mare problema numita celulita este Criosauna care se foloseste de frig pentru a scapa de aceasta problema.

Cea mai noua metoda de remodelare corporala ajuta si la o stare de sanatate mai buna, aceasta te ajuta sa arzi pana la 3.000 kcal pe zi si reduci celulita printr-un tratament de doar 3 minute. Corpul tau este supus la temperaturi de pana la -180 de grade Celsius, declansand procesele de regenerare, scadere in greutate, intensificare a microcirculatiei, activand sistemul nervos si reducand stresul, tonificand muschii si intarind sistemul imunitar.

In loc sa te chinui cu antrenamente lungi care te epuizeaza si te descurajeaza, ar fi bine sa urmezi un tratament ce include criosauna, sport fara sa fie nevoie sa-l practici pana la epuizare si un regim alimentar sanatos.

Aceasta metoda noua se numeste aerocrioterapie si face adevarate minuni, declansand factorii ce vor duce spre o viata sanatoasa si armonioasa.

Aerocrioterapia este o ramura a crioterapiei si consta in racirea simultana a intregii suprafete a corpului uman intr-un mediu gazos lipsit de umiditate cu o temperatura extrem de scazuta. Astazi milioane de oameni se bucura de efectele fabuloase a acestei terapii ce ajuta la o sanatate mai buna si la modelarea unui corp mai frumos.

Criosauna te scapa de celulita - Terapie prin frig la Iasi

Criosauna trateaza multe boli si in special cele reumatice, articulare, de piele, efecte pozitive sportivilor, pentru cei care au probleme cu greutatea, stresul, ridurile si multe altele. Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca terapia prin frig nu este folosita doar in scop terapeutic ci si cosmetic, asa ca doamnelor si domnisoarelor aveti doar avantaje folosind criosauna de la Iasi.

Aburii de azot din criosauna fac foarte bine sanatatii corpului uman, aerocrioterapia previne imbatranirea, reintinereste pielea fetei, a gatului, spatelui, abdomenului, soldurilel. Pentru a obtine rezultate se precomanda o temperatura cuprinsa intre -120 si -180 de grade Celsius, ceea ce va duce in final si la o rezistenta cu mult mai buna in fata bolilor.

Criosauna - Terapie prin frig la Iasi

In Iasi se poate beneficia de criosauna la Terra Centrum, situat pe strada Luca Arbore nr. 2, la fostul magazin Dedeman, mai multe detalii la 0232 254156, 0749 277258 sau online la www.terracentrum.ro.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top