Stiri

Vezi ce Restaurante ce se vor deschide la Palas

Cel mai mare Food Court din Moldova se deschide la PalasOdată cu inaugurarea ansamblului Palas, ieşenii vor găsi în centrul oraşului, pe lângă cele mai aşteptate brand-uri internaţionale, şi un mix atractiv de restaurante, cafenele, patiserii şi o vastă zonă de food court.
Poziţionat în imediata apropiere a hipermarket-ului Auchan şi a cinema-ului multiplex, food court-ul Palas Mall are o capacitate de 1.300 de locuri, fiind cel mai mare din regiune. În sezonul cald, clienţii vor lua masa şi în aer liber, pe terasă, unde se vor bucura de o frumoasă panoramă asupra grădinii publice Palas şi a Palatului Culturii.

Adresat, în principal, persoanelor ocupate aflate în pauza de masă sau celor care fac cumpărături în Palas Mall, food court-ul înglobează aproximativ 15 locaţii, cu o ofertă bogată de specificuri, de la bucătărie libaneză, chinezească şi turcească, până la preparate germane, italieneşti, tradiţionale româneşti şi deserturi. Mesele de la food court sunt sub formă de gradenă şi tip bar.

Printre operatori se numără: Bavarez Grill&Rotisserie (specialităţi germane), Big Schnitzel, Venetto (pizza & paste), Hui Hong şi Fali (mâncare chinezească), Mesopotamia (kebab & salate), Mr. Pott şi Dinner Food (bucătărie românească şi internaţională), Mado (shawormerie şi preparate turceşti), Sindbad (preparate libaneze) şi Shish Grill (bucătărie tradiţională turcească). În plus, clienţii care preferă un regim alimentar eco, vor găsi la Sante preparate ovo-lacto-vegetariene, iar amatorii de deserturi vor avea la dispoziţie gelateria Betty Ice, Clătita Uriaşă şi Cofetăria KidsLand.

palas-1_mai-2012

La acestea se adaugă Subway, KFC Drive Thru, Pizza Hut Delivery şi YoYogurt din Palas Mall, precum şi brand-ul grecesc Gregory’s.

Cei care doresc să savureze delicii culinare vor avea la dispoziţie în ansamblul Palas şi restaurante elegante. Bolţile Domneşti, poziţionat pe Palas Shopping Street, se adresează clienţilor care preferă preparatele tradiţionale româneşti, iar restaurantul Fenice, localizat pe aceeaşi arteră comercială, îi va încânta pe consumatori cu reţete alese din bucătăria libaneză şi mediteraneană. În Palas Mall, clienţii vor avea două noi opţiuni: un restaurant cu specific italian şi unul chinezesc.

Şi oferta de cafenele este atractivă: Quartz Cafe Lounge, C House Lounge Cafè, Moo Cafe-Moo Backery, Soho, La Corniche şi Papillon, localizate în Palas Mall şi pe Palas Shopping Street.

Componenta de food a ansamblului este completată de magazine cu produse tradiţionale româneşti, precum „Cămara lui Baciu”, „Casa Tradiţiei” şi „Prisaca Bârnova” (produse apicole) şi de patiserii ca „Bottega del Pane” şi La Folie.

palas-2_mai-2012

Marea inaugurare a ansamblului urbanistic Palas va avea loc pe 31 mai 2012, ora 12.00, şi va fi marcată cu patru zile de evenimente de anvergură.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Palas Iasi Grand Opening @Palas, joi 31 mai

  2. shutter shades

    May 29, 2012 at 7:57 am

    pt cei care vor sa lanseze lampione si nu sunteti inscrisi inca,atunci va astept in echipa mea,gratis fara nici o alta obligatie…doar sa fiti prezenti si sa va distrati (marian_007p yah o o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top