Stiri

Este timpul amenajarii gradinilor

Este timpul amenajarii gradinilorA venit primavara si odata cu cea cei care stau la casa si au parte de spatiu verde, trebuie sa se apuce de treaba. Iarna a trecut, zapada si gerurile au luat sfarsit asa ca este nevoie de mult verde in jurul casei.
Puteti opta la un gazon rulou sau la plante de gradina, dar trebuie sa stiti ca ultima moda in materie de copacei este sa ai un brad argintiu, acesta este cunoscut pentru faptul poate rezista la seceta, putand fi expus in plin soare si la temperaturi ridicate, in schimb foarte important este sa fiu plantat pe soluri bine drenate, odata plantat va puteti bucura de un astfel de arbore ornamental. Ce trebuie sa stiti este faptul ca ii trebuie 50 de ani pana sa ajunga la maturitate, are o inaltime maxima de 30-40 de metri si un diametru de 7 metri.

Chiar daca stati la oras sau in afara acestuia,puteti alege chiar si plantarea legumelor, ganditi-va cat de usor este ca dimineata sa iesi afara, in curte si sa culegi doua rosii proaspete si o ceapa pentru o salata delicioasa.

1331671102amenajari-gradini

Multi proprietare de case situate in oras, sau in apropierea acestora aleg sa apeleze la firme specializate pe domeniul de amenajari gradini pentru produse de buna calitate dar si pentru sfaturile specialistilor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top