Stiri

Humanic si LC Waikiki vin din aprilie la Palas Mall Iasi

image002HUMANIC şi LC WAIKIKI, doi mari retaileri internaţionali, vor inaugura în luna aprilie a acestui an magazine în ansamblul urbanistic multifuncţional Palas din centrul Iaşului. Ambele parteneriate marchează o premieră pentru reţeaua naţională de mall-uri dezvoltată şi operată de compania Iulius Group. În plus, prin inaugurarea de la Palas, LC WAIKIKI intră pentru prima oară pe piaţa din nord-estul ţării.

humanic-02

HUMANIC, unul dintre cei mai mari retaileri europeni de încălţăminte, va deschide magazinul în Palas Mall pe o suprafaţă de peste 560 mp. Şi brandul de fashion LC WAIKIKI este poziţionat în Palas Mall, unde va ocupa o suprafaţă generoasă, de aproximativ 1.350 mp.

Cu o tradiţie de peste un secol în confecţionarea articolelor de încălţăminte, HUMANIC este, în prezent, unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri din Europa, cu magazine în ţări ca Austria, Slovenia, Ungaria, Cehia, Germania, Elveţia, Polonia şi Croaţia. În România, produsele marca HUMANIC se găsesc în oraşe precum Bucureşti, Sibiu, Constanţa şi Cluj-Napoca.

humanic-01

In portofoliul HUMANIC se află mărci internaţionale de prestigiu precum Alisha, Tommy Hilfiger, Geox, Funky Shoes, Buffalo, Puma, Minozzi, Pat Calvin, Lacoste şi multe altele.

lc-waikiki-02

LC WAIKIKI, lider în sectorul confecţiilor în Turcia, satisface toate dorinţele vestimentare ale familiei, inclusiv adulţi, adolescenţi, copii, preşcolari şi bebeluşi, la preţuri accesibile. LC WAIKIKI, XSIDE şi LC WAIKIKI PREMIUM sunt mărci ale noului partener Palas, care furnizează modă şi accesorii pentru oameni cu stiluri de viaţă diferite.

Cu 360 de magazine în Turcia, concernul de confecţii vizează să ajungă în următorii ani printre primii trei retaileri din Europa. După lansarea brandu-ului pe pieţele din Germania, Rusia, România, Bulgaria, Bosnia Herţegovina, Albania, Kazahstan, Irak, Siria şi Egipt, strategia de expansiune include şi alte ţări precum Polonia, Georgia, Azerbaidjian, Iran, Maroc şi Arabia Saudită.

lc-waikiki-01

Humanic si LC Waikiki vin din aprilie 2012 la Palas Mall Iasi!

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Stiri si Chestii Interesante 3.2.2012 « istetsivesel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top