tractoare iasi
Stiri

Palas Mall lanseaza un blog de fashion

Palas Mall lanseaza un blog de fashionPrecum ne asteptam, Palas Mall Iasi va pregatit o surpriza placuta tuturor pasionatilor de ceea ce inseamna cumparaturi si moda. Surpriza consta in lansarea unui blog de fashion in care puteti citi cele mai noi stiri si informatii privind stralucitoarea lume a modei. Daca vrei sa afli despre cele mai noi colectii si cum poti intra in posesia lor, atunci ar fi bine sa arunci un ochi pe http://blog.palasmall.ro/!

Blogul Palas Mall, dedicat iubitoarelor de fashion şi nu numai, reprezintă o incursiune în lumea strălucitoare a modei şi oferă cele mai inspirate sfaturi pentru a fi mereu în tendinţe. Dacă vrei să afli din timp promoţiile şi ofertele speciale ale brandurilor din Palas Mall, atunci accesează http://blog.palasmall.ro/!

Știri din fashion show, cele mai noi apariţii pe catwalk, exemple de stil personal, tendinţe de sezon şi lansări recente de colecţii, festivaluri de modă – pe toate le vei găsi pe blogul Palas Mall, cel mai bun ghid din lumea modei!

Informaţiile şi sugestiile utile vin din partea profesiniştilor în domeniu: criticul de modă Alin Gălăţescu, analistul de fashion al blogului, cel care a contribuit cu sfaturi şi la crearea paginii de stil Palas Mall, şi talentata stilistă Simona Semen.

a5_blog

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top