Stiri

Primul Carrefour Market din Iasi se deschide la Iulius Mall

Primul Carrefour Market din Iasi se deschide la Iulius MallPrimul Carrefour Market din Iaşi şi cel de-al 46-lea din ţară va fi inaugurat la Iulius Mall, vineri, 27 ianuarie 2012. Supermarketul deţinut de retailerul francez este poziţionat la parter, la intrarea principală a mallului şi ocupă o suprafaţă de circa 850 mp, in locul fostului G’Market.

Carrefour Market este supermarketul care deserveste studentii din campusul Tudor Vladimirescu, are un program accesibil si anume de la 08:00 la 22:00 si in plus fata de asta preturile scazute sunt un avantaj atat pentru studenti cat si pentru cei care calca pragul supermarketului.

“Prin deschiderea Carrefour Market, Iulius Mall îşi completează oferta de servicii oferite clienţilor săi. Cele aproximativ 6.300 de produse comercializate, majoritatea marcă proprie Carrefour, vor acoperi necesităţile zilnice ale unei familii, la cele mai mici preţuri”, a declarat Emilian Feraru, Shopping Center Manager.

În cadrul supermarketului lucrează 45 de persoane, iar programul de funcţionare este de luni până sâmbătă, între orele 08:00-22:00, iar duminică, între orele 08:00-20:00.

iulius-mall-iasi

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial, cu aproximativ 9.500 de magazine şi 471.000 de angajaţi. Carrefour este prezent în România de peste zece ani, fiind cel mai mare operator de hipermarketuri pe plan local, cu 25 de unităţi, 45 de supermarketuri şi 3 francize.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top