Fashion

Un nou nume in industria comercializarii brandurilor din lumea modei

Cu o experienta din ce in ce mai vasta si cu un renume din ce in ce mai mult raspandit in diverse tari (peste 12), Mario Fashion Europe se bucura de privilegiul de a acapara inca o zona a modei, Romania. Suntem un importator de haine care se bucura de atentia unei noi, proaspete piete, cea romananeasca.

Ne bucuram sa aducem in Romania o noua nuanta a industriei modei, fiind un importator de haine de firma. Distribuim o larga gama de genti de firma a caselor cele mai pretentioase din Franta si Italia.

Cu o experienta de ani de zile in comercializarea imbracamintei de lux pe piete internationale, asiguram relatii serioase si de lunga durata cu numeroase firme doritoare de achizitonarea hainelor de firma a celor mai celebre case de moda franceze si italiene la preturi rezonabile.
De retinut ca suntem o firma care isi respecta clientii si oferim, de asemenea, certificate de autenticitate pentru intreaga gama de haine de lux, dar si pentru accesoriile puse la dispozitie.
Pentru intregirea paletei de produse, ne bucuram de capacitatile noastre de distribuitor complex, in sensul ca furnizam nu numai imbracaminte de firma pentru adulti, dar si pentru copii si diferite bijuterii si accesorii pentru toate gusturile, ale diverselor case de moda din strainatate.

Hainele de calitate furnizate, cat si preturile convenabile ne asigura un loc avantajos pe piata comercializarii hainelor marilor case de moda europene, bucurandu-ne de privilegiul de a garanta relatii favorizante pentru firmele ce doresc a pune spre vanzare aceste haine persoanelor interesate.
Datorita echipei de lucru tinere si mereu creative, suntem onorati sa pastram legaturi stranse cu faimoasele marci europene pe care le promovam de acum incolo si in Romania. De aceea, putem fi priviti si ca un intermediar de incredere intre firmele cliente ale noastre si casele de moda din strainatate.

“Desi de abia ne incepem activitatea in Romania, experienta acumulata de-a lungul anilor in celelalte tari in care ne activam ne garanteaza succesul si aici, bineinteles cu sprijinul clientilor si increderea firmelor interesate de a lucra cu noi.”

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top