Auto - Moto

Se lanseaza Skoda Rapid la Iasi

În această lună a cadourilor, Open Service Iaşi, dealerul autorizat ŠKODA, a lansat noul model ŠKODA Rapid, cu un preţ de intrare de 11.990 Euro (TVA inclus).
Reprezentând spaţiul în cea mai frumoasă formă a sa, acesta este primul automobil ŠKODA care se înscrie în noua linie de design a mărcii, care va deveni etalon în clasa compactă în ceea ce priveşte spaţiul interior.

Limuzina compactă ŠKODA Rapid este “Simply Clever” de la un capăt la altul. Rapid poartăgenele caracteristice mărcii SKODA: este un automobil extrem de spaţios, practic, sigur şi prietenos cu mediul înconjurător. În plus, oferă o serie de dotări ingenioase şi dispune de 19 soluţii “Simply Clever”. Segmentul A, clasa automobilelor compacte, totalizează în prezent circa 36% din piaţa mondială de automobile. Astfel, ŠKODA Rapid a apărut ca o consecinţă firească a cererii pieţei în contextul economic actual, în special în Europa de Est.

Spaţiul amplu, designul expresiv, raportul excelent preţ-valoare, pachetul de siguranţă cuprinzător şi motoare eficiente sunt gata să îţi demonstreze că orice ţi-ai propune, cu noua ŠKODA Rapid, dacă vrei… poţi! Mai mult de atât, Rapid este
primul model ŠKODA care dispune de designul complet revizuit al mărcii. Acest design a fost prezentat în avanpremieră de către ŠKODA prin maşinile concept “VisionD” şi “MissionL”. Acum ajunge pentru prima dată pe stradă, cu ŠKODA Rapid. Designul său clar, precis, proaspăt şi atemporal introduce mai mult decât un accent creativ în segmentul limuzinelor compacte.

ŠKODA Rapid demonstrează, astfel, că ştie cum să îmbine funcţionalitatea şi un vocabular stilistic emoţional, în cadrul acestei clase de automobile.

„ŠKODA Rapid se adresează în special familiilor care doresc să-şi achiziţioneze o primă maşină la un preţ accesibil, dar care să le ofere suficient spaţiu şi siguranţă.
Raportul excelent calitate-preţ demonstrează o alegere raţională şi o declaraţie emoţională, susţinute şi de calitatea dovedită a celorlalte modele ŠKODA“, declară Vlad Rusu, Director marcă ŠKODA.

Perioada de test drive pentru noua ŠKODA Rapid are loc de pe 16 până pe 21 Decembrie (inclusiv), la showroom-ul Open Service, din Calea Chişinăului nr. 45. Pentru cei interesaţi de test drive, vă invităm să vizitati http://vreauskoda.ro/test-drive/.

Oferta specială de lansare conţine şi o reducere de 1.000 Euro (TVA inclus), aplicabilă tuturor nivelurilor de echipare, mai puţin modelului de intrare Active 1.2 MPI / 75 CP. Echiparea de bază include instalaţie de aer condiţionat, program electronic de stabilitate, 6 (şase) airbag-uri, închidere centralizată, geamuri electrice faţă, sistem audio
original ş.a.

Informaţii suplimentare vă oferă cu plăcere:

STELIAN GREŢCAN / Consilier Vânzări / 0740.119.799 / stelian.gretcan@openservice.ro
ANDREI SĂCĂREANU / Consilier Vânzări / 0745.437.733 /andrei.sacareanu@openservice.ro

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top