Stiri

Echipa de voluntari Provident înoată pentru cei 33 de copii din centrul social Căsuța dintre Coline din Iași

Echipa de voluntari Provident înoată pentru cei 33 de copii din centrul social Căsuța dintre Coline din IașiProvident Financial România face valuri la Swimathon Iași. O echipă formată din doi înotători s-a mobilizat să dea startul campaniei de strângere de fonduri, pe platforma Swimathon. Pe 5 iulie, la Ștrandul Municipal din Iași, voluntarii din rândul angajaților Provident Financial România vor înota pentru centrul social Căsuța dintre Coline.
Căsuța dintre Coline este un centru social unde sunt primiți temporar 33 de copii din familii defavorizate. Acești copii visează la condiții de viață mai bune și au nevoie de activități de socializare și integrare în familie.

Suntem onorați să putem susține această cauză impresionantă. Prin intermediul echipei de înotători înscrise la Swimathon Iași, Provident va face valuri pentru a transforma în realitate visul acestor copii”, a declarat Romina Roșu, coordonatorul programelor de responsabilitate socială al Provident Financial România.

Echipa de voluntari Provident înoată pentru cei 33 de copii din centrul social Căsuța dintre Coline din Iași

Echipa formată din doi înotători – Cătălin Vătamănelu, voluntar din rândul angajaților Provident, și Traian Peptu, prieten al acestuia, și-a propus să parcurgă cel puțin 50 de lungimi de bazin pentru centrul social Căsuța dintre Coline. Oricine poate susține această cauză prin donații pe site-ul www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro în cuantum fix sau în raport cu numărul de lungimi de bazin parcurse.

Particip la Swimathon pentru că iubesc copiii. Eu am avut o copilărie frumoasă și îmi doresc să le ofer și lor puțin din ce am avut eu. Este singurul mod în care vor simți mai puțin lipsurile materiale dar, mai ales, pe cele emoționale. Suntem cu toții prinși într-un cerc vicios de unde nu mai vedem nimic în jur, nu mai ajutăm, nu mai facem bine. Copiii sunt viitorul nostru și trebuie să avem grijă de ei pentru a ne asigura că vom trăi într-o lume frumoasă, bună, generoasă”, a spus Cătălin Vătămănelu, managerul regional pentru Iași al Provident și membru al echipei care înoată la Swimathon Iași pentru cei 33 de copii.

Echipa de voluntari Provident înoată pentru cei 33 de copii din centrul social Căsuța dintre Coline din Iași

Provident susține centrul Căsuța dintre Coline din iarna anului trecut și sprijină visul lor de a avea un centru mai bine dotat, de a beneficia de activități de integrare socială desfășurate cu copii din familii din mediul rural și urban, precum și de vizite ale donatorilor și activități de mentorat, dar mai ales de integrarea în familii peste week-end și de excursii împreună cu acestea.

Despre Swimathon
Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un mecanism construit în jurul unui eveniment de înot, prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Înotătorii înscriși în acest eveniment aleg o cauză pe care o susțin, parcurg un numar cât mai mare de bazine într-un anumit interval de timp și adună cât mai mulți susținători care să îi sprijine prin donații pentru efortul depus.

Echipa de voluntari Provident înoată pentru cei 33 de copii din centrul social Căsuța dintre Coline din Iași

Despre Provident Financial România
Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și este parte a grupului britanic IPF, care are 2,4 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est și este una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

În cei 7 ani de prezență pe piața locală, compania a investit în România peste 160 de milioane de euro, dintre care peste 600.000 de euro în programe de responsabilitate socială. Provident are acum peste 750 de angajați și colaborează cu peste 3.900 de agenți independenți în peste 60 de orașe din întreaga țară (www.provident.ro).

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top