Stiri

Strandul s-a deschis, vezi cat costa in acest an biletul de acces

Strandul s-a deschis, vezi cat costa in acest an biletul de accesS-a deschis sezonul pe anul 2015 la Strandul Municipal iasi. Incepand de ieri s-a deschis si zona de agrement Ciric. Strandul se prezinta ca in anii trecuti, nu au fost realizate modificari singura noutate fiind ca s-a dat drumul si la bazele sportive de la Ciric. Pretul unui bilet pentru accesul la Strandul Municipal Iasi este de 8 Lei, iar pensionarii si copiii sub 7 ani trebuie sa achite doar 3 Lei. Pentru cei interesati exista si optiunea de abonamente.

Strandul Municipal iasi este situat pe Strada Cicoarei in zona Alexandru cel Bun, are trei bazine, unul pentru adulti de 50 de metri lungime, acesta fiind realizat dupa standarde internationale, bazinul pentru copii are 210 metri patrati, iar cel mai nou bazin are o adancime maxima de 2,6 metri.

Strandul s-a deschis, vezi cat costa in acest an biletul de acces

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

 1. Paul

  May 26, 2015 at 8:00 am

  Toate marile realizări încep prin a stabili ce anume vă doriţi cu adevărat – şi apoi prin a vă implica, trup şi suflet, în obţinerea lor. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email paul_kometh@yahoo.com

 2. Stefania

  June 7, 2015 at 4:08 am

  pretul unui bilet este de 10 RON , nu 8.

 3. Daniela

  July 5, 2015 at 10:15 am

  va rog modificati anutul ,pentru ca este gresit! pretul unui bilet pentru adult este 10 ron nu 8 ron!multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top