Stiri

Incep lucrarile la noua pista de 2400 metri a Aeroportului International Iasi

Miercuri, 7 august 2013 incep lucrarile pentru noua pista a Aeroportului International Iasi ce va urma sa aiba o lungime de 2400 metri, astfel aeroportul se va alinia la toate standardele mondiale. Aeroportul nu va fi inchis pe aceasta perioada in care se va face noua pista. Lucrarile vor dura aproximativ doi ani.
Tipic Romaniei, se va tine o slujba de sfintire pentru marcarea deschideri isantierului, miercuri la ora 17:00 in prezenta Prea Sfintitului Teofan, mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

Vezi cele mai bune oferte pentru bilete de avion

Constructorul va pregati santierul si va aduce toate utilajele necesare, iar lucrarile la pista de 2400 metri vor incepe dinspre Holboca, Aeroportul din Iasi nu va fi inchis pe perioada de desfasurare a lucrarilor.

Noi curse de pe Aeroportul Iasi catre Paris, Amsterdam, Venetia, Bergamo, Reggio Calabria si Tel Aviv

„In mod oficial, veti putea vedea pe aeroportul ieSean o mobilizare foarte mare de echipamente, utilaje, muncitori care sa conduca în termen de mai putin de doi ani la constructia noii piste a aeroportului iesean, în lungime de 2.400 de metri”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean.

Vezi imagini cu noul Terminal construit pe Aeroportul International Iasi

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: AeroNautic Show @ Lacul Aroneanu, 17 august | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top