Stiri

Aplicatii pentru optimizarea iPhone-ului tau

Ai un iPhone si incepe sa mearga din ce in ce mai greu? Atunci ai nevoie de aplicatii care sa-ti curate iPhoneul, sa ti-l elibereze de spatiu si de aplicatii ce mananca resurse inutil, facandu-ti smartphoneul sa functioneze foarte greu.
Cu siguranta la iPhone 5 inca nu ai nevoie de astfel de aplicatii, dar daca ai un 3GS/4/4S iti vor fi utile aplicatiile de mai jos.

Acesta este iPhone 5c, low-cost produs Apple?

Vezi cel mai bun pret pentru iPhone 5

1. iCleaner
Curata iPhoneul tau si ofera posibilitatea de a pastra fisierele temporare care pot fi necesare in rularea unor aplicatii. Aceasta aplicatie poate depista si erori de soft si sugereaza metode pentru a le repara. Aceasta aplicatie nu este gratuita si poate fi descarcata de aici: iCleaner.

2. Memory Status
Aceasta aplicatie te ajuta sa vezi oricand doresti statistici privind partea hardare a iPhoneului tau in special procese care ruleaza si mod de curatare a memoriei. Aceasta aplicatie nu este gratuita si poate fi descarcata de aici: Memory Status.

3. iFullStat
Aceasta aplicatie iti arata care din aplicatiile tale consuma cele ami multe resurse, ti le afiseaza intr-un mod foarte bine organizat, astfel ce nu e important poti vedea si inchide. Aceasta aplicatie nu este gratuita si poate fi descarcata de aici: iFullStat.

4. PhoneClean
Aceasta aplicatie iti optimizeaza memoria telefonului stergand fisierele inutile, fisiere ascunse si temporare. Aceasta aplicatie nu este gratuita si poate fi descarcata de aici: PhoneClean.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Acesta este iPhone 5c, low-cost produs Apple? | Iasi 4u

  2. Pingback: iPhone 5s, iPhone 5c si iOS 7 se vor lansa pe 10 septembrie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top