Evenimente

Cel mai mare eveniment de Resurse Umane din zona de Est si Sud-Est a Romaniei are loc, in aceasta toamna, la Iasi!


Pe 17 octombrie are loc la Iasi HR Summit- ExpoConferinta de Resurse Umane, cel mai important eveniment dedicat specialistilor de resurse umane din zona Moldovei.
Industria de HR din Romania s-a dezvoltat in ultimii 10 ani, transformandu-se din simpla administratoare a “resursei umane”, in unul dintre principalii factori de succes in gestionarea capitalului uman al fiecarei companii.

Conform numeroaselor studii efectuate in ultima perioada in Romania, HR-ul este bine integrat in procesul de dezvoltare a strategiei companiei si contribuie in mod semnificativ la punerea sa in aplicare. Mai mult, exista o dorinta puternica a specialistilor din departamentele de Resurse Umane de a dezvolta modele de cariera transparente in interiorul unor sisteme de management. Insa, in cele mai multe cazuri, functia de HR nu dispune inca de confirmarea clasei business autohtona asupra pozitionarii ca partener strategic de afaceri.

Specialistii in resurse umane au nevoie de un mediu propice in care sa isi dezvolte calitatile si sa demonstreze rolul lor major in dezvoltarea unui business, iar HR Summit- ExpoConferinta de Resurse Umane, vine in ajutorul acestora, ajutand la crearea unui cadru ideal pentru networking si shareing in care persoanele care lucreaza in industria de HR pot face schimb de informatii, pot afla noile tendinte si pot invata care sunt cele mai eficiente practici din industrie.

Tocmai prin structura sa complexa, care cuprinde sesiuni de debate, prezentari de studii nationale si internationale din aria HR-ului, workshop-uri si zona expozitionala, HR Summit aduce un plus de valoare industriei de Resurse Umane regionale si, de ce nu, nationale.
Dupa o editie de succes, desfasurata in luna aprilie in Cluj, HR Summit va ajunge pe 17 octombrie in Iasi, devenind astfel cel mai important eveniment regional de resurse umane din Romania.

Prima editie HR Summit Iasi va aduce in acelasi loc 12 speakeri si peste 120 de specialisti in HR, headhunters, general manageri, consultanti din companii de training, coaching si resurse umane, dar si pe cei pasionati de aria resurselor umane.
Conferinta este completata si de o zona expozitionala, deschisa publicului larg, in care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane isi vor expune portofoliile de produse si oferte, facilitand interactiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii si specialistii din domeniu. Signal Iduna, Noble Manhattan si Roamanian Software sunt doar cateva dintre companiile expozante la aceasta editie.

Mai multe detalii despre programul si speakerii primei editii HR Summit Iasi gasiti pe : www.iasi.hrsummit.ro.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top