Evenimente

Recrutari BEST 2013

Îţi place să călătoreşti și să cunoști oameni noi?
Vrei să te implici activ într-o organizaţie care lucrează pentru studenţii din Universitatea Tehnică, alături de o echipă de studenți gata să schimbe percepții?
Sau pur și simplu vrei să întâlnești angajatorii din marile companii și să îți dezvolți abilități de comunicare?

Atunci te așteptăm în BEST!
BEST a luat naștere în 1989 în Berlin și în anul 2000 în Iași din dorința studenților pentru educație complementară celei universitare, din dorința pentru dezvoltare și deschiderea unor noi orizonturi. Astfel… misiunea noastră alături de dorința de a aduce studenții, universitatea și companiile în același punct s-a răspândit în 95 de universități tehnice din 33 de țări ale Europei!

Gândim diferit. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei noi și diferite generații. Ne dorim ca prin activitățile întreprinse de noi să susținem studenții să își atingă potențialul maxim. Credem că putem realiza acest lucru clădind pas cu pas un viitor. Un viitor în care fiecare își poate construi cariera, jonglând cu pasiuni, experiențe, oportunități de învățare și interacțiuni cu medii diferite de lucru, situații și oameni!

Așadar, în fiecare an organizăm competiții tehnice în vederea dezvoltării creativității și spiritului competitiv, aceste competiții au loc atât la nivel local și național cât și European, cursuri academice – astfel urmărim să aducem un plus semnificativ sistemului educațional oferit de universități, organizăm de asemenea și evenimente de carieră, precum acesta, unde creăm o legatură mai strânsă între studenți și angajatori, oferim suport în carieră, iar anul acesta am dat startul unui eveniment dedicat trainingurilor și pregătirii pentru viitoarea carieră, o carieră de succes sperăm noi!
Ți-am stârnit interesul și ești gata să te alături acestei provocări?

Accesează și completează formularul de aplicare www.best.eu.org/iasi

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top