Evenimente

ArtHouse Central, o nou local la etajul 6 in Moldova Mall

Cel mai nou concept de cultură alternativă din România se va lansa pe data de 31 mai la Iași, în Moldova Mall, la etajul 6.
ArtHouse Central pune Iașul pe harta lumii alături de orașe precum Londra și Wroclaw (Polonia), care pun la dispoziția publicului un spațiu cultural și artistic alternativ, îmbinând cinemaul de artă cu evenimente conexe precum spectacole de teatru, concerte live, operă, galerie de artă, lansări de carte, evenimente educative, stand-up comedy, oferind un spațiu unic de socializare.

Cinemaul de artă are trei săli cu o capacitate de 450 de locuri, unde vor fi proiectate atât filme clasice reprezentative pentru istoria cinematografiei, cât și filme actuale premiate la festivalurile internaționale de prestigiu. Retrospective, portrete de regizor precum Pedro Almodovar, Lars Von Trier, frații Dardenne sau Roman Polanski, festivaluri de film, matinee pentru copii și proiecții tematice vor aduce un plus de valoare cultural Iașului.

Galeria de artă urmărește să creeze o platformă accesibilă de comunicare între artiștii contemporani și public. Spațiul va promova arta în orice formă de la pictură clasică, la expoziții de fotografie și manifestări vizuale avangardiste.
ArtHouse Central pune la dispoziție un spațiu în care vor fi organizate concerte de muzică live, spectacole de teatru, stand-up comedy, oferind un loc unic de întâlnire unde oamenii pot socializa și interacționa savurând o cafea bună.

Acest proiect unic în România poate deveni rapid unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate spații de cultură alternativă din România. ArtHouse Central își propune să fie locul în care oamenii vin pentru a se relaxa într-un mediu cultural inedit.” a declarat Dan Ionescu, Managing Partner ArtHouse Iaşi.

Accesul în ArtHouse Iași se va putea face în fiecare zi începând cu ora 9:00, iar intrarea este liberă.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top