Evenimente

Onur Ozer+Raresh@ Maraton 2013

Maraton este prescurtarea fireasca a numelui celui mai iubit si consecvent brand de petreceri cu muzica electronica din estul Romaniei – 12 Hours Dance Marathon. Din 2009 au inceput la Bacau timid, dar cu incredere in potentialul lor si mai ales in setea de petreceri a moldovenilor, pana acum au avut timp sa evolueze, sa invate si sa-si faca multi prieteni. Asa ca au pornit din nou la drum impreuna cu Zebra Events, Sunrise si o imagine proaspata. 2013 va fi un an plin, cu evenimente in Iasi, Bacau, animate cu multa muzica buna si cei mai buni artisti pe care ii tin platanele sa-i aduca.

Fiindca noi ii consideram copii pe toti cei cu suflet tanar, deschidem sezonul de Maratoane de 1 Iunie cu multe bucurii pentru “copiii” doritori de distractie, cand petrecem cu Raresh si Onur Ozer. Intindem cortul sambata 1 Iunie in parcarea BAUMAX din Iasi.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment si concursurile pregatite intra pe noua pagina de facebook https://www.facebook.com/maratonparty!

Meniu complet

ONUR OZER (Cocoon Booking; http://www.discogs.com/artist/Onur+Özer)
RARESH http://www.arpiar.ro/; http://www.sunrise.ro/; http://www.cocoon.net/)
VINCENTIULIAN
DAVE
Eye candy by VISUAL PLAYGROUND/VIDEO ( http://vpg.ro/ )

———————————————————————————————————

Bilete in avans vor fi puse in vanzare in curand.

Rezervari mese – 0746215034
Detalii PR si acreditari media – Mihaela 0749964677.

Accesul in cort se va face incepand cu ora 22:00.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

———————————————————————————————————
ATENTIE
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
Lista de invitati este valabila doar intre 22:00 si 01:00.
Accesul in locatie se va face pe baza unui guest list computerizat (valabil pentru invitati, presa si/sau castigatori ai unor concursuri), si nu vi se va permite accesul in locatie daca nu figurati in baza de date sau daca nu aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.
Inscrierile pentru acreditari de presa se fac pana cel tarziu 20 mai. Cererile transmise dupa data precizata, sau cele neconfirmate de catre un reprezentant Maraton, nu sunt valabile.
———————————————————————————————————–!!!
Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top