Evenimente

Atelier de gatit ”Lumea misterioasa a bucatariei italiene – 3″

Dupa o usoara vacanta pentru a pune pe hartie noi idei de bucatareli cu micutii, am revenit cu forte noi si proaspete pentru a gati alaturi de toti copii mei frumosi. Pana in ultima zi copii inscrisi nu vor afla ce vor gati, dar zilnic li se vor da indicii pentru a vedea ce vor gati in data de 23 iunie 2013.
In fiecare duminica de la ora 10:00 – 12:00 si de la 13:30-15:30 , va asteptam la Restaurantul Bavaria unde in parteneriat cu Loulou Bakery vom organiza Atelierul de gatit pentru copii.
A 10-a editie va fi pe data de 23..06.2013 , unde copii cu varsta intre 4 ani – 10 ani vor primi diplome/ medalii de participare si vor avea parte numai de surprize.

Noi va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a va putea crea singuri mancaruri din diferite colturi ale lumii. In plus veti primi la sfarsitul atelierului diploma/ medalie de participare , boneta proprie, veti savura delicioasele mancaruri create chiar de voi, plus multe alte surprize de la partenerii nostri, dar venim si cu multe alte cadouri atractive.
Elena Padurariu va avea grija de copiii dumneavoastra pe toata durata atelierului si va organiza jocuri distractive.

Taxa de participare este de 25lei/ copil .

Pentru mai multe detalii si inscrierea in atelierul de gatit va rugam sa ne contactati la nr de telefon :
Restaurant Bavaria : 0752 11 99 22 sau
Loulou Bakery (Elena Padurariu ) : 0754 46 44 78

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top