Evenimente

Vezi Patricia Kaas la Iasi intr-un concert de zile mari [FOTO]

In seara de 19 iunie 2013 la Iasi a avut loc un super concert, probabil evenimentul cu cel mai sonor nume ce a cantat in Capitala Moldovei. Patricia Kaas a poposit si in orasul celor sapte coline, in cadrul turneului mondial “Kaas Chante Piaf”.
In fata Palatului Culturii s-au adunat peste 10.000 de oameni, din care 4500 au reprezentat locuri rezervare prin invitatii sau bilete , a caror pret  nu au fost deloc ieftin.

Artista Patricia Kaas a adus in prim plan vocea, trairile si talentul celei care a fost Editf Piaf pentru ieseni in cadrul Festivalului International al Educatiei 2013.

Desi spectacolul era programat sa inceapa la 20:30 acesta a intarziat aproximativ jumatate de ora, timp in care oricine putea observa ca in fata scenei era toata spuma Iasului, incepand de la politicieni pana la importanti oameni de afaceri, oameni din invatamant si persoane mondene locale.

Piesa cu care concertul s-a incehiat a fost “No, je ne regrette rien”, moment in care publicul a gustat din plin spectacolul oferit de catre artista. Turneul international “Kaas Chante Piaf” aduce in prim plan un omagiu adus artistei Editf Piaf, incercand sa scoata in evidenta emotiile, iubirea, tristetea si bucuria artistei, dintre piesele cantate de artista s-au numarat „La vie en rose”, „Hymne à l’amour”, „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” si multe altele.

In concluzie, iesenii iubesc astfel de evenimente si au dovedit ca nu ies din casa doar pentru mici, bere si muzica populara si si pentru ceea ce reprezinta arta, cultura si educatie.

Vezi aici mai multe imagini realizate de catre Ozolin Dusa

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top