Stiri

Booking.com, site-ul de vancate, isi deschide birou la Bucuresti

Celebrul site pentru rezervarea vacantelor online www.booking.com , in a carei baza de date se afla si peste 2000 de unitati de cazare din Romania, va deschide in luna urmatoare un birou si in Romania la Bucuresti. Spatiul are o suprafata de 300 metri patrati in cladirea de birouri Euro Tower, situata la intersectia dintre Barbu Vacarescu si Lacul Tei.
Dupa ce booking.com au deschis birouri in orase in Europa de Est, precum la Sofia sau Kiev, acestia au decis ca este momentul si pentru un birou in Bucuresti cu scopul de a largi baza de date dar si de clienti.

Într-adevăr, peste aproximativ două săptămâni vom deschide un birou în Bucureşti. Eram deja activi în România, de unde avem peste 2.150 de unităţi de cazare spre închiriere pe site. Considerăm că România este o piaţă interesantă pentru călătorii în estul Europei şi că există potenţial pentru hoteluri şi alte unităţi de cazare să îşi ofere proprietăţile pe platforma noastră, astfel încât să atragă turişti atât români, cât şi străini“, a declarat Anoeska van Leeuwen, director corporate communications al siteului booking.com.

Credeti ca un bierou a sitului booking.com in Romania va aduce preturi mai bune pentru vancate romanilor?

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top