Stiri

Carduri de cumparaturi, solutia pentru cumparaturi in rate fara dobanda sau comisioane

Carduri de cumparaturi, solutia pentru cumparaturi in rate fara dobanda si comisioaneBancile din Romania investesc in aceasta perioada foarte mult in serviciile pentru posibilii lor clienti. Cel mai mare accent se pune pe cardurile de cumparaturi ce ofera posibilitatea celor care detin un astfel de card sa faca cumparaturi in rate fara dobanzi sau comisioane. Daca vrei sa iti cumperi un laptop sau sa iti platesti concediul, nu mai este nevoie sa platesti toti banii sau sa faci un credit, noua solutie consta in cardurile de cumparaturi.

In mare parte oferta este cam la fel peste tot, rate fara dobanzi sau comisioane, in schimb bancile ofera fel de fel de avantaje pentru atragerea clientilor.

(P) Vezi ce banci din Romania au aplicatii bancare pentru Smartphone-ul tau

Bonus Card ofera posibilitatea de a cumula puncte la fiecare utilizare a cardului, acesta poate fi folosit in magazinele partenere, lista o puteti gasi aici. In Iasi exista peste 90 de magazine ce accepta un astfel de card. Poti cumpara in rate cu dobanda si comisioane ZERO si de la eMag.ro, vezi cele mai bune oferte aici.

bonus-card

Card Avantaj ofera posibilitatea de a platiti de la 1 la 12 rate cu dobanda 0%, taxa de emitere este de 0 Lei, perioada de gratie de pana la 45 de zile, iar 0,3% din valoarea cumparaturilor o primesti inapoi pe card. Vezi magazinele partenere din Iasi si alte detalii privind Cardul Avantaj aici. Poti cumpara in rate cu dobanda si comisioane ZERO si de la eMag.ro, vezi cele mai bune oferte aici.

card-avantaj-4-rate

Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank ofera posibilitatea de a cumpara de la magazinele partenere in rate cu dobanda 0% intr-un anumit numar de rate egale, iar daca rambursezi rata lunara pana la data scadenta beneficiezi de dobanda 0%. Gasiti lista magazinelor partenere si mai multe informatii aici. Poti cumpara in rate cu dobanda si comisioane ZERO si de la eMag.ro, vezi cele mai bune oferte aici.

raiffeisen-12-rate-egale-fara-dobanda

Banc Post a lansat pentru cardurile de cumparaturi din reteaua proprie un program de fidelizare a utilizatorilor de astfel de carduri, aduni “puncte oriunde” in functie de cumparaturile pe care le faci, de exemplu pentru orice cumperi ai cate 1 punct de loialitate pentru fiecare Leu cheltuit. Cand aduni 2000 de puncte punctele se transforma in bani, pe langa asta ai la orice cumparaturi 1% din valoarea cheltuita cu cardul Banc Post inapoi pe card. Mai multe detalii si informatii aici. Poti cumpara in rate cu dobanda si comisioane ZERO si de la eMag.ro, vezi cele mai bune oferte aici.

card-bancpost

Powercard BCR ofera rate fara dobanda si un numar variabil de rate in functie de comerciant, poti cumpara diverse de la magazine cu 6 rate egale cu dobanda 0% dar si in mai multe rate in functie de magazinele partenere. Atunci cand faci cumparaturi cu un acest card de cumparaturi vei primi o chitanta de la casier, in Iasi exista 41 de magazine partenere, mai multe informatii si detalii gasesti aici. Poti cumpara in rate cu dobanda si comisioane ZERO si de la eMag.ro, vezi cele mai bune oferte aici.

banner-bcr

OTP Card ofera 6 rate lunare fara dobanda la comerciantii parteneri cu banca, ofera plata in rate chiar si la facturile de utilitati. Cardul se emite in cel mult 4 zile lucratoare, aprobarea se face in 24 de ore si poate fi folosit oriunde in Romania inclusiv online. Banca ofera posibilitatea de a aplica pentru un astfel de card de cumparaturi pe propriul site. Dintre avantaje se numara si faptul ca emiterea este gratuita, 0 % comision pentru tranzactii efectuate la orice POS sau magazin online ce afiseaza sigla MasterCard sau VISA, perioada de gratie de 55 de zile si siguranta sporita prin serviciile OTPdirekt ALerte SMS care te anunta pe telefonul mobil de fiecare data cand faci o tranzactie. Gasiti mai multe detalii si informatii aici. Poti cumpara in rate cu dobanda si comisioane ZERO si de la eMag.ro, vezi cele mai bune oferte aici.

Carduri de cumparaturi, solutia pentru cumparaturi in rate fara dobanda sau comisioane

Astfel de carduri de cumparaturi sunt disponibile cam la toate bancile din Romania. Daca primesti salarul la o banca ce are un asemenea serviciu este cel mai usor sa il obtii, fara adeverinte de venit sau alte costuri, toata cererea are loc in sediul bancii fara a implica alte drumuri sau costuri.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Aplicatii bancare pentru Smartphone-ul tau | Gadgets & Lifestyle 4u!

  2. Pingback: Cumparaturi cu cardul | Bogdan Alupoaie's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top