Stiri

Monopost de Formula 1 adus de catre ING la Iasi

renault-1In perioada 31 iulie – 2 august monopostul de Formula 1 sponsorizat de catre ING va fi expus in Romania la Iasi in fata Palatului Culturii. Cu aceasta ocazie ING lanseaza o premiera in lumea bancara din Romania si anume primul card bancar personalizat.
Vizitatorii au posibilitatea sa se pozeze cu masina condusa anul trecut de Alonso pe circuitele din intreaga lume si sa isi puna poza pe cardul pe care îl vor primi dacă isi deschid ING Card Cont’Rol. Asa ca avantajul este dublu, te bucuri de beneficiile cardului care iti inmulteste banii de la primul leu si ai cel mai tare card din piata“, a declarat Viorel Ruse, Project Manager ING F1 RoadShow.
Ne bucuram foarte mult ca monopostul a ajuns din nou la Iasi si ii asteptam pe toti iubitorii acestui sport sa se pozeze cu masina care a facut istorie pe circuite. Cei care isi vor deschide ING Cont’Rol vor ramane cu o amintire de neuitat, un card cu poza lor alaturi de masina F1, pentru care sigur vor fi invidiati”, este invitatia pe care o face Catalin Vasile, Area Manager ING Bank iesenilor.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. iasi4u

    July 30, 2009 at 12:46 am

    APROPO! Stiati ca Michael Schumacher revine in Formula 1 http://blog.automotorclub.com/michael-schumacher-revine-in-formula-1_2009/ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top