GSM

Cele mai bune 5 telefoane mobile cu Android de pe piata din Romania

Cele mai bune 5 telefoane mobile cu Android de pe piataDaca intentionezi sa iti achizitionezi un telefon mobil de ultima generatie cu un sistem de operare diferit fata de iOS si Windows Phone, atunci poti alege un Android premium.
Fiecare producator de smartphone compatibil cu sistemul de operare Android face deviceuri de diverse segmente, daca vrei un low cost sau ceva de clasa de mijloc sau un produs premium demn de toate avantajele pe care le ofera un sistem de operare veritabil precum cel de la Google.
Diversitatea si competitia dintre producatori face bine consumatorului final si asta datorita faptului ca in zilele noastre clientul este din ce in ce mai pretentios iar atentia producatorului se indreapta spre necesitatile fiecaruia dintre acestia. Din toate Androidurile de pe piata, top 5 in viziunea noastra suna cam asa:

Google Nexus 4
Vezi cel mai bun pret pentru Google Nexus 4
Nava amiral a celor de la Google creata special pentru sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2 cu un procesor quad-core Krait de 1,5 GHz, un display de 4,7 inch, camera foto de 8 Megapixeli iar cea frontala de 1,3 Megapixeli si o memorie interioara de 8/16 GB. Acest smartphone, permite diverse chestii ce nici un alt producator de telefoane mobile inteligente ce ruleaza pe sistemul de operare a celor de la Google nu va putea oferi. Mai multe informatii si specificatii tehnice despre Google Nexus 4 gasiti accesand portalul Gadget4u.ro.

Google Nexus 4 Google Nexus 4

HTC One
Vezi cel mai bun pret pentru HTC One
Producatorul HTC a impresionat concurenta printr-un produs de exceptie ce se bucura deja de un succes de neimaginat, ceea ce este un plus fata de alte terminale ce ruleaza pe sistemul de operare Android este interfata celor de la HTC numita HTC Sense user interface. Creat din aluminiu, vine pe piata direct cu Android Jelly Bean 4.2, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600 de 1,7 GHz, un display de 4,7 inch SUper LCD Full HD cu 468 ppi, Camera UltraPixel de 4 Megapixeli si una secundara pozitionata frontal de 2,1 Megapixeli si memorie interna de 32/64 GB. Mai multe informatii si specificatii tehnice despre HTC One gasiti accesand portalul Gadget4u.ro.

HTC One HTC One

Samsung Galaxy S4
Vezi cel mai bun pret pentru Samsung Galaxy S4
Cel mai nou produs de la Samsung, lansat de curand printr-un eveniment de zile mari, modelul ce se bucura de cel mai mare succes al producatorului este un smartphone pe Android. Acesta vine din fabrica cu ultima versiune de Android Jelly Bean 4.2.2, procesorul este unul quad-core Qualcomm Snapdragon 600 de 1,9 GHz dar pe unele piete se regaseste un 1,6 GHz octa-core, displayul este unul generos, de doar 5 inch SUper AMOLED high-pixel-density de 441 ppi, camera foto de 13 Megapixeli si inca una secundara, pozitionata frontal de 2 Megapixeli, memorie interna de 16/32/64GB plus posibilitatea de extindere prin card MicroSD. Mai multe informatii si specificatii tehnice despre Samsung Galaxy S4 gasiti accesand portalul Gadget4u.ro.

Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4

Sony Xperia Z
Vezi cel mai bun pret pentru Sony Xperia Z
Sony revine pe piata cu cel mai nou tip de LCD panel si cu o camera foto de 13 Megapixeli care poate inregistra in format HDR si mai surprinde si prin grosimea smartphoneului de doar 7,9 mm. Vine din fabrica cu sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 si ofera un procesor quad-core Snapdragon de 1,5 GHz si un display impresionant de 5 inch TFT de 1080p cu rezolutia de 1920×1080, camera foto principala de 13 Megapixeli, camera secundara pozitionata frontal de 2 Megapixeli care poate filma Full HD, memorie interna de 16 GB si posibilitate de extindere prin card MicroSD. Mai multe informatii si specificatii tehnice despre Sony Xperia Z gasiti accesand portalul Gadget4u.ro.

Sony Xperia Z Sony Xperia Z

Samsung Galaxy Note 2
Vezi cel mai bun pret pentru Samsung Galaxy Note 2
Cel mai mare smartphone de pe piata, vine cu Android Jelly Bean 4.1, are un display de 5,5 inch Super AMoled HD, are un S Pen ce poate fi folosit la o multime de chestii mai ales cand vine vorba de editare, copiere text, decupare imagini, share content si multe altele. ARe un procesor quad-core de 1,6 GHz Samsung Exynos. Camera foto principala este de 8 Megapixeli si mai are inca una secundara pozitionata frontal de 1,9 Megapixeli. Se vinde cu spatiu de stocare diferit cu 16/32/64 GB si mai are posibilitatea de extindere prin card MicroSD. Mai multe informatii si specificatii tehnice despre Samsung Galaxy Note 2 gasiti accesand portalul Gadget4u.ro.

Samsung Galaxy Note 2 Samsung Galaxy Note 2

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: HTC One Mini vine in curand | Gadgets & Lifestyle 4u!

  2. Pingback: In septembrie apare HTC One Max, rivalul lui Samsung Galaxy Note III | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top