Stiri

Ce camine ofera cazare pe parcursul verii in Iasi

Esti student in Iasi si nu vrei sa pleci acasa pe timpul verii? Vrei sa muncesti si sa faci bani? EI bine atunci afla d ela noi care sunt caminele studentesti care raman deschise pe perioada verii. Studentii de la Universitatea Tehnica din Iasi pot solicita o cazare pe timp de vara completand o simpla fisa standard si depunand-o administratorilor de camin pentru aprobare.

Tarifele sunt foarte mici, preturile divera de la 4 pana la 5 Lei pe zi in pana pe 14 iulie si intre 8 si 11 lei pe zi dupa aceasta perioada. Caminele care raman deschise sunt T4 pentru cei care sunt la licenta sau master, T2 pentru doctoranzi dar si pentru cei care au stat acolo in perioada universitara a anului in curs.

Pentru studentii la Universitatea Alexandru Ioan Cuza raman deschise doar doua camine si anume C11 din zona Codrescu, destinat familistilor, salariatilor, doctoranzilor si C3 din Targusor Copou. Aici tarifele variaza de la 5 la 15 lei pe zi pentru studenti, absolventi de liceu, cei care se inscriu la admitere, salariatii Universitatii, familisti si doctoranzi. Persoanele care nu se incadreaza in niciuna din cele enumerate mai sus vor plati intre 40 si 80 lei pe zi pentru cazare, in regim single de cazare.

Daca vrei sa ramai peste vara in Iasi la caminele universitatilor trebuie sa inaintezi o cerere avizata de facultate catre directorul general administrativ sau reprezentantilor Directiei de Servicii Sociale Studentesti. Pe langa asta mai ramane varianta de cazare la negru pe care nu o recomandam dar din nefericire este din ce in ce mai des intalnita.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top