Evenimente

Conferința Studențească de Psihologie a ajuns la cea de-a III- ediție

În perioada 16 – 18 mai 2013 va avea loc cea de-a III-a ediție a Conferinței Studențești de Psihologie, un eveniment important pentru studenții Facultății de Psihologie și organizat de Asociația E-team Psychology.
Conferința Studențească de Psihologie este dedicată studenților și lucrărilor științifice elaborate în cursul anului, dar și a organizării de ateliere de formare personală și profesională. Edițiile anterioare au oferit studenților posibilitatea de a disemina rezultatele muncii lor și câștigarea de premii(cărți, abonamente, etc.).

Printre evenimentele desfășurate se numără: Sesiuni de Comunicări Științifice, Seara psihologului practician, workshop-uri tematice(statistică, psihologie pozitivă, organizațională, etc.), Expoziție de panouri cu proiectele de cercetare coordonate.

Conferința se desfășoară în colaborare cu Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar detaliile se regăsesc la adresa: http://confstudpsiho.wordpress.com/.

Participanții se pot înscrie până pe 12 mai (ora 12:00) prin intermediul următorului formular: http://bit.ly/conferinta2013.

Despre asociație
Asociaţia E-team Psychology s-a înfiinţat ca şi grup de cercetare individual în anul 2005, sub îndrumarea prof. dr. Ticu Constantin, obţinând statut legal în anul 2011. În prezent, membrii fondatori sunt profesioniști din domeniul psihologiei și cadre didactice in învâțământul universitar și preuniversitar ce susțin cercetarea științifică de calitate în domeniul psihologiei precum și desfășurarea serviciilor psihologice adecvate
din sfera practică.

Pe parcursul celor 8 ani de activitate, studenţii și practicienii au avut ocazia să se implice în numeroase proiecte ştiinţifice ce vizează: construirea şi validarea de probe psihologice care să evalueze individual sau colectiv, organizarea de evenimente ştiinţifice, participarea la parteneriate cu organizaţii, instituţii din sfera serviciilor sociale şi economice, acţiuni care au drept scop promovarea, apărarea și sprijinirea intereselor profesionale şi sociale ale studenţilor de la Faculteatea de Psihologie.

Rezultatele acestor activități s-au concretizat în lucrări științifice prezentate în
cadrul conferințelor naționale și publicate în jurnale academice. Lista lucrărilor și
activităților desfășurate poate fi consultată la următoarea adresă:
http://echipaeteam.wordpress.com/cu-ce-ne-mandrim/.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top